fredag, april 26, 2013

Äntligen fredagskänsla!

 
 tumblr.com
 
Wow! Det är fredag, den sista i april ... var tog denna månad vägen? Mina inomhusprojekt har fått ge vika för utevistelse i trädgården och inte mig emot egentligen. Men jag får en stressad känsla av att inte slutföra saker på min lista. Listan som guppar runt i huvudet.
 
Strunt i det nu! Jag kunde inte få bättre fredagskänsla än när jag tittade in hos fina Lotta med Min plats i solen :) Min underbara bloggsyster har ett jättefint inlägg om alla som vågar hoppa, göra förändringar i livet på något sätt och om inspirationen och supporten som finns här i bloggvärlden. Och så länkar hon till mig och min nystartade webbutik Var Dags Saker! Fina, goa Lotta, du är en sann vän<3 Jag behöver sannerligen all hjälp, stöttning och pepp jag kan få och tar tacksamt emot den fina gest du skänker mig! Du vet att jag finns där för dig också, längtar efter att få hålla din bok i min hand.
 
Samtidigt vill jag uppmuntra alla andra därute att också våga. Vad drömmer du om? Har du en tanke eller en idé som ligger där och pockar på uppmärksamhet? Vi kan om vi vill. Och vi kan stötta varandra. Jag har bara tagit ett litet steg och inte släppt vanliga jobbet, men när jag bytte arbetsplats gick jag ner en del i tid för att komma närmre hemmet och det är en del i att jag vågade chansa på att utveckla min idé.
Jag börjar i liten skala och hoppas kunna bygga ut med ett större sortiment så småningom. Men det får ta sin tid av tålamod och nu ligger utmaningen i att få kunderna att hitta mig. Tack fina Lotta, för att du hjälper mig på vägen:)
 
Nu väntar fredagsmaten på att bli tillagad, vi äter sent ikväll eftersom dottern jobbar och fiskgryta ska ätas nylagad. Jag hoppas den blir lika god som jag tänkt och med ett glas svalt vitt vin till ... nu startar vi helgen:)
 
Välkomna till
 
 
och
ha en underbar fredag!7 kommentarer:

 1. Kul att hitta hit till din fina blogg från Lottas blogg. Nu ska jag kika runt. Önskar dig en trevlig helg. Kram Nina

  SvaraRadera
 2. Å, Suz! Du inspirerar mig med! Jag såg den fina filmen The Best Exotic Merigold Hotel - så många fina citat och tänkvärda ord. Att våga är bland det bästa vi kan göra. Jag har skrivit av ett av citaten som jag verkligen föll för - nästa gång har jag det och skriver så du får läsa.

  Varm kram finaste Suz!!

  Trevlig helg
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Jag kan också hjälpa dig en bit på vägen om du vill. Lite bloggkärlek bara sådär för att jag tycker det är så roligt med kvinnor som vågar.
  Jag ställer några frågor till dig som du svarar på och så publicerar jag det på min blogg. Kolla in måndagens inlägg så får du en liten uppfattning om vad det handlar om. Har märkt att många gillar att läsa om kvinnor som vågar ta steget. Och visst är det spännande!
  Kram
  Bara anna
  annacecar.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Vad roligt, hittade hit till dig via Lotta! Jag startade också upp ett eget företag som barnfotograf i januari. Jag har legat lite lågt medan jag försökt lära mig bokföring och momsredovisningar, men nu är det dags att ta ett större kliv! Läskigt! Lycka till med din webbutik, ska så klart kika in där också!

  SvaraRadera
 5. Hej Suz!
  Härligt och inspirerande inlägg! Jag är mer av en drömmare och idékläckare än vad jag är bra på att hoppa och skrida till handling (undantag vad det gäller resor, där har inget någonsin bromsat mig...min passion för upptäckandet antar jag!)
  Jag håller tummarna för dig! Du följer din dröm och det är det viktigaste!
  Önskar dig en fin söndag! Vilken underbar lördag vi haft!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Åh tack tack tack!! :) Det kom igår och jag blev hjärtans glad!! Den fann sin plats på en gång utan fundering. Du är en glädjespridare och tur för mig har du en blogg som jag får läsa!

  KRAM!

  SvaraRadera
 7. Stor kram till dig Suz. Du är värd all lycka och framgång. Jag tror på dig.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz