fredag, mars 08, 2013

Önskelista

 
Ett jättefint armband från Mile, där jag också lånat bilden.
Hon gör galet fina smycken och har dessutom en härlig blogg som heter Live a lot.
 
Postade inbjudningar till min födelsedag igår. Så släkten bör ha den i brevlådorna idag, om Posten sköter sig;) Ja, vi firar våra födelsedagar enbart med släkten. Ett tag körde vi vännerna också, men det växte till sådana proportioner att det mysiga liksom försvann ... förstår ni vad jag menar?
 
Lovade en, mer eller mindre seriös, önskelista här på bloggen och voilà - här är den:) 
 
 
En önskestol från Eames, bild från www.ikonm.se
 
 
En resa till Provence (bild från tumblr.com)
 
Koncis ugnsform från IKEA, 34x24 cm, bild lånad från IKEA
 
 
 
 
Bild från broadway.com

 
Bild från tumblr.com

 
Bild lånad från aftonbladet.se
 
En resa till New York, Broadwaybesök och The Phantom of the Opera med Peter Jöback - så det är datummärkning på själva syftet med just den här resan. Och i nödfall får jag väl boka biljett till Malmö Arena i oktober istället, då han kör konsert med Broadway-special.
 
 
 
Bild från tumblr.com
 
Om det nu inte skulle gå att fixa New York under just den perioden ... och vi ändå är inne på städer ... det finns ju några intressanta! Då kan vi lägga till Rom, Prag, Krakow ... ja listan kan säkert göras hur lång som helst:) London åker jag gärna till igen, Barcelona likaså och Nice. Jag är inte så kräsen, jag gillar Göteborg också och ett Stockholmsbesök är aldrig fel.
 
 
 
Bild lånad från gardenhome.se
 
Men jag blir också glad för en påse med basilikafrö - jag älskar denna ört och skulle behöva odla själv, konsumerar en hel del:) Tänk att ha en jättekruka, alltid tillgänglig!
 
 
En flaska rosévin är inte heller fel, nu när det börja närma sig ljusare tider. Det här vinet blev förra sommarens favorit, vilket blir årets?
 
 
En egen massagekudde (så att pappa kan få tillbaka sin;))
 
Bild från Cervera
 
En bakmatta i silikon från Kitchen Craft, finns bl a hos Cervera, så att degen ligger still på bakbordet och den ska till och med gå att föra över på plåten! Låter nästan "to good to be true".
 
 
 
Bild lånad från cirkus.se
 
Biljetter till musikalen SPÖK, som går upp i Stockholm till hösten. Björn Skifs står visserligen inte själv på scen, men jag tror nog att den kan vara sevärd ändå;)
 
 
 
Bild från Le Creuset
 
Fler minigrytor från Le Creuset, i färgen Volcanic (har bara tre än så länge)
 
 
 
Bild från tumblr.com
 
En härlig resa till sol och varmare breddgrader är aldrig fel;) Det behöver inte vara lyxvarianten, skulle säkert bara känna mig bortkommen och helt felplacerad.
 
Tycker ni jag är ytlig nu? Som lägger in en lååång önskelista ... men jag fyller ju snart år:) Naturligtvis är hälsan för både mig själv och alla mina nära och kära viktigast. Att vi hittar tid att umgås och många, långa härliga kvällar att njuta god mat och vin med både släkt och vänner och alla de där sakerna som är viktigare än materiella ting.
Men ändå, önska sig upplevelser och lite roliga ting kan man väl få göra och den här listan är fritt sprungen ur hjärtat! En del helt rimligt och en del rent önsketänkande! Och det finns mycket, mycket mer jag kan tänka mig att både uppleva och införskaffa men jag tänker inte trötta ut er;)
 
Håll tillgodo:)
 
PS. Sofie - de där påsarna med badsalt jag fick i julklapp, de är suveräna! Ett hett tips. Lavendel och Orange Blossom har blivit favoriterna:)
 
 
 

5 kommentarer:

  1. Hej Suz!
    Vilken underbar lista! Helt i min smak!!! Ju fler resor den innehåller desto bättre:-)
    Önskar dig en riktigt skön helg trots stormvindar härnere i södern!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Du får så gärna använda bilder, tack för länkningen ;-)
    Å jag hoppas du får allt på din underbara lista!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Du är inte ett dugg ytlig!! Jag log mig igenom hela inlägget. Underbart! :) Åh den stolen den stolen...suck så snygg!!!

    Trevlig helg!

    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera
  4. Å, vilken skön lista! Bara härligheter, skulle vilja ha allt på min lista med ;)

    Hoppas verkligen att du får precis det du önskar dig! Skulle såklart tycka att det var extra kul om du fick komma till New York!

    Stor kram!

    Lotta

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig önskelista, hoppas att någon av önskningarna trillar in vännen!

    Kramar

    Nettan

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz