torsdag, mars 07, 2013

Spontanträffar och dukade bord


 
Att samlas kring ett dukat bord i kvällssolen. God mat och ett gott vin i glaset. Sitta och samtala till långt in på natten. Bilden ovan ger mig en känsla av Frankrike. Jag känner den ljumma sommarvinden och doften från grillen.
 
Finns det något trevligare än spontanträffar med människor man tycker om att umgås med? Jag blir alltid lite nervös över vad vi ska hitta på att bjuda på, men det brukar alltid lösa sig:) Och det enklaste blir oftast så gott i goda vänners sällskap. De där nerverna kan gå och gömma sig!
 
Gott bröd, lite goda ostar och ett gott vin. En god gryta, om tid finns.
Att dra iväg till Frankrike innebär ju inte så spontana träffar precis, men förhoppningsvis får vi härliga sommarkvällar här hemma också!
 
 
Ett vackert dukat bord, kanske på ett oväntat ställe?

 
Det är så lite som behövs för att göra det välkomnande och inbjudande och tittar solen fram och temperaturen höjer sig för en fika eller måltid utomhus - ja, vad toppar det?

 
Sen säger man ju aldrig nej till en vacker utsikt, naturligtvis. Om man nu kan erbjuda det:)
 
Jag gillar att träffa människor fastän jag är lite blyg, sitta och samtala, äta god mat, duka bord, laga god mat och baka bröd (nåja försöka i varje fall;)). Men det behöver inte vara så märkvärdigt!
 
Fram för fler enkla spontanträffar!
 
(Samtliga bilder från tumblr.com)
 
 

3 kommentarer:

 1. Underbara bilder du bjuder :)Får drömma sig bort en stund även om jag är lite dålig på att vara social men det är väldigt trevligt med spontan träffar som du skriver då blir det lite som det blir :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Fantastiska bilder! Den översta är ju bara heeeelt lovely! Där hade jag gärna suttit hela sommaren!=))

  SvaraRadera
 3. Ja tummen upp för enkla spontanträffar! Håller med dig. Härliga bilder du visar. Tänk att få sitta där och njuta :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz