torsdag, mars 28, 2013

Glad Påsk!


Hej alla fina! Tittar in om en liten stund, passar på när jag samtidigt njuter av en kopp te och pustar ut över att jobbveckan är till ända. Nåja, jobbet där jag är anställd åtminstone. Sen har vi ju det där med hemarbete som städning osv. och så den där hemlisen, som jag snart spricker om jag inte får berätta för er:) Men inte riktigt än ... jobbar vidare och tänker att påskledigheten kommer till stor del att handla om detta. Hemlisen alltså, inte städning!

I övrigt bjuder helgen på lite sociala aktiviteter, börjar redan ikväll med "färdkost före Blåkulla" stod det i inbjudan som bara var till mig, spännande! Mannen undrade lite skämtsamt om jag skulle ha kvasten med mig, men den bjuder jag på;)
Lite föräldrabesök, tänkte mig en sväng till en glasblåsare här i närheten och, om jag hinner, ett besök hos A Mouse In A House som tyvärr slår igen butiksverksamheten efter påsk:( Påskrundan lämnar jag med varm hand åt alla andra tusentals besökare, jag står helt enkelt inte ut med all trängsel.

Påskpyntade i minimal skala förra helgen, när vi skulle ha gäster. Och vi håller det så, inget mer pyntande! Och traditioner har vi inte heller några när det är påsk, picka ett ägg eller två och någon liten sillbit kanske. Annars är det bara lugn som råder.
Hur har ni det? En massa traditioner som ska hinnas med eller bara lugna dagar med ledighet?

Helgen ska även bjuda på lugna stunder med god bok, film och familjesamvaro. Scones med lemon curd och te i mängder, en liten Janssons frestelse i nya ugnsformen och sömn, massor av sömn!

Veckan känns liksom i kroppen och jag är trött, så där oförklarligt trött och lite sliten. Är det vårens frånvaro, fullmånen, envisa förkylningar eller det faktum att det är mycket jag vill göra men tiden bara rinner iväg?

Nu är jag åtminstone här och önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK! Jag är så glad att jag började blogga och lärde på det viset känna många av er fina, härliga människor. En del av er har jag redan träffat och andra skulle jag hemskt gärna vilja träffa! Men hur som helst vill jag skicka många varma kramar till er och tacka er för att ni finns!

Ha en riktigt skön helg och ta hand om er!


6 kommentarer:

 1. Här blir det påskmat med tjocka släkten i dagarna två och ovanpå det 4års kalas. Men jag ska försöka hinna med att njuta av ledigheten oxå. Det är faktiskt trevligt att umgås med släkten. Brukar bli många glada skratt! En skön påskhelg till dig! Kram Anita

  SvaraRadera
 2. Låter som en skön påsk "i sikte"! Vi tänker ha det ungefär på samma sätt lugnt, njuta, läsa och umgås!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 3. Hej Suz!
  Kikar in för att önska dig en riktigt skön påsk! Här har vi ett ganska lugnt påsktempo! Haft goda vänner på middag ikväll, mysigt! Så spännande med ditt hemliga projekt, jag glädjs med dig över att du har ngt spännande på gång!
  Sköt om dig, här väntar också bokläsning, scones & tea under helgen!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vilken energi Suz, tack för att du delar med dig!!! Njut av ledigheten och gissa om jag ser fram emot att få veta vad hemlisen är...nyfiken i en strut :-) glad-påsk-kram!!!

  /Tatjanis

  SvaraRadera
 5. Låter perfekt! Njuta, koppla av, ladda om.

  Ha en underbar skön påskhelg Suz!

  GLAD PÅSK!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Glad Påsk du fina, och jag är väldigt nyfiken på din hemlis, ska bli spännande att höra mer om den sen.

  Många kramar

  Nettan

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz