tisdag, mars 19, 2013

Happy ...

Samma rosor som förra veckan, men de är nästan lika vackra än!
 
... birthday to me:) Tack för alla hälsningar jag fått på många olika sätt! Ni är så gulliga<3 Det har varit en bra dag, trots lite snöstorm. Och jag säger lite ... för vi har varit ganska förskonade, inte fullt så hemskt som de målar upp det i media. Det blåste bra mycket värre igår och till min mans stora besvikelse var det inte alls så illa att köra till Ystad, även om det var mycket mer snö där. Ja, han är lite av en äventyrare och vill gärna ha lite vardagsspänning;) När det kommer till trafiken kan jag definitivt vara utan den sortens spänning, så jag är enbart glad över att vi fick mat i oss (mm god sådan på Sushinu), hämtade dottern från dansen och är hemma igen! Snödreven var inte så farliga, men fy sjutton vad halt det var - rena isgatan!
 
Jag blev uppvaktad av familjen i morse och fick tunga paket, härliga saker från Le Creuset (kommer bilder senare) och så en väldigt rolig överraskning som jag får vänta på ett tag - vi ska se SPÖK på Cirkus i Stockholm till hösten:) :) :) så önskelistan var nog inte så dum att publicera;) Tack min goa familj, ni är bäst<3<3<3
 
Till helgen blir det firande med släkten och jag är fortfarande inte helt överens med mig själv vad jag ska bjuda på. Lite panik!? Nej, skärpning - det ordnar sig och jag har flera dagar kvar att fixa:) Och tro mig, jag tycker det är roligt så det är angenäma problem.
 
God natt, alla fina, vi ses imorgon!
 
 
 


3 kommentarer:

 1. Stort grattis i efterskott!! Låter som du hade en toppendag och vad skönt att det inte blev så illa med snöstormen! Då vet jag att bror min hade det bra där ute på de skånska slätterna!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) Ja, det får vi hoppas - det var tuffare längs kusten, men det verkar som alla fick behålla strömmen osv och det är ju skönt med den vinden!

   Kram
   Suz

   Radera
 2. Åh grattis i efterskott finaste Suz, hoppas att dagen varit underbar!

  Många många kramar

  Nettan

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz