lördag, september 22, 2012

Ovanlig båtresa

Bild från bryggan, mannen använde sin mobil
 
Som lite extra krydda den här veckan var vi inbokade på M/S Skåne, färja som trafikerar linjen mellan Trelleborg och Rostock. Vi hade förmånen att få tillbringa en 24 timmarstur med våra goda vänner J & B, där J jobbar på just den båten i vanliga fall.

Guidad tur på båten under fredagsmorgonen när vi låg i hamn och spännande besök på bryggan när vi åkte ut från Rostock. Vi fick verkligen uppleva en båttur ur en helt annan vinkel än vad vi är vana vid! Fantastiskt roligt att få vara med om detta - ett jättestort tack till J, för att du delar med dig av all din kunskap om livet och tekniken ombord på M/S Skåne! Och ett stort tack också till er båda, för de goa männsikor och det trevliga sällskap ni alltid är!

Lite shopping hann vi givetvis också med och B och jag tillbringade en god stund i första bästa skoaffär:) Det gav resultat och bilder kommer! Männen föredrog grannbutiken med de mer flytande varorna, här struntar vi i bilder ...

Vid eftermiddagens besök på bryggan, när vi kunde följa vår färd ut genom floden Warnovs mynning förbi Warnemünde ur ett fantastiskt perspektiv, föddes idéen om var vi absolut ska lägga en roadtrip. Gamla fina hus på rad i samhället och en fantastisk sandstrand med fina badhytter. Kan också tänka mig att man lägger till en tur till Rügen. Och allt detta bara några timmar bort!

Tror att vi får påbörja en liten lista med tänkbara och önskade roadtrips! Långa som korta:)

En mycket trevlig inledning på helgen!6 kommentarer:

 1. Så trevligt och generöst av era vänner att bjuda på specialguidning!

  Som älskare av utflykter och road trips så tycker jag era planer låter jättetrevliga!

  Ha en fin fortsättning på helgen!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Så trevligt det lät, och jag älskar roadtrips. Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Så härligt med egen guide ombord på båten och mysigt att åka i väg så!
  Kan tänka mig att det gjorde gott för själen så här i hösttider!

  Njut av helgen

  Kram

  Nettan

  SvaraRadera
 4. Vad kul att göra något annat än det "vanliga". Ni verkar vara bra på att hitta på och göra saker. Det är nåt jag vill försöka bli bättre på. Ha en fortsatt bra helg!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Härlig utflykt! Precis sådana avbrott som kan behövas då och då. Känner det själv, behöver komma ut på något roligt snart. Ibland blir det lite för mycket jobb :)

  Ha en fortsatt fin kväll!

  /Jenny

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att få personlig guidning av fartyget och få en helt annan inblick i hur allt fungerar där på havet. Låter som ni hade det hur trevligt som helst i glada vänners lag. Roadtrips sätter verkligen guldkant på tillvaron. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz