tisdag, maj 12, 2015

Med en kopierad rubrik ...

 
I morse, på väg till jobbet, betraktade jag landskapet och konstaterade att det var många nyanser grönt, väldigt många - 50 Shades of Green kanske? Tänkte att det kunde få bli min nästa bloggrubrik och planerade att stanna på vägen hem och fotografera ... det blev lite tji på båda. En god vän hade redan beskrivit omgivningarna på samma sätt i ett annat socialt media och på hemvägen ösregnade det med sådan intensitet att det absolut inte gick att urskilja de vackert gröna nyanserna och ännu mindre kändes motiverande att gå ur bilen. Och utan bild blev det inte lika roligt att kopiera rubriken. En annan dag kanske:)
 
Tiden springer iväg med samma frenesi fortfarande och snart är vi i mitten på maj. Mina hälsosamma planer fortskrider och jag har bockat av en del träningspass, vardagsmotionerat i form av att lasta av ett antal hundra kilo stenmjöl från bilsläpen och springa upp och ner i trappan vid städning, flytt av tvätt och annat. Det sistnämnda mest för att jag glömmer saker hela tiden!
 
På matfronten försöker jag dra ner lite på portionsstorleken och plocka med liter mer grönsaker. Långsamt går det, men framåt. Fika gör vi fortfarande, men bara kaka på helgen och till kommande långhelg känns det väldigt befogat eftersom det är tänkt att vi ska jobba med husmålning här hemma. Då är det viktigt att pausa emellanåt och få i sig ny energi. Nu hoppas vi bara på solsken:)
 
Ha det fint och tack för responsen på mitt förra inlägg!
Ni gör mig så glad<3

2 kommentarer:

  1. Husmålning, inget dåligt arbete - se till att ha energiintag jämnt fördelar över dagarna!!! ;-) vätskepaus också, skiner solen rekommenderar jag rosé! Kram

    SvaraRadera
  2. Klart ni måste ha lite fika med sådant kroppsarbete. Ha en fin dag Kram Pernilla

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz