lördag, december 06, 2014

Med en touch av F

 
Så var det lördag igen och det är strax dags att börja förbereda så mycket som möjligt för kvällens middag med goda vänner. Det ska bli roligt att ha dem här, känns så länge sedan vi pratade med dem!
 
Decemberutmaningen hos Tatjanis? Njae, idag fixar jag inte jultema på F. Och dessutom DIY - helt omöjligt! Försökte mig på en hemgjord Facial scrub i veckan, men den är då rakt inte värd att Fotografera! Ett riktigt Fiasko måste jag säga. Helt ok att använda när den var nygjord, kokosolja och råsocker som rördes ihop och smetades ut i ansiktet där sockerkornen gav en väldigt behaglig scrub på ansiktet. Skulle hålla i två veckor ... efter en dag flöt det i burken. Den ska kastas, duger inte till något annat.
 
Istället bjuder jag på en bild från Floridas västkust. Fotograferad med Samsungkameran i februari, när vi var där på en lång och härlig semester. En semester som kommer att dröja sig kvar länge i minnet och som vi kan njuta av Fortfarande. Det var stormigt i Venice den dagen. En del surfare var ute. Solen blänkte i havet trots att det var ganska disigt. Vi ska göra en Fotobok med bilder från "vårt" Florida:)
 
Den här bilden publicerade jag idag i fotoutmaningen jag fick på FB, tänkte jag kunde dela den med er också. Och nedan ser ni gårdagens utvalda bild.

 
Millaubron i Frankrike, bilden är från 2006 när vi var där med mina föräldrar. Vi åkte cab och mina föräldrar husbil. Den här bilden tog jag från vår bil och hade turen att fånga en bro som var nästan helt tom på bilar:) Kameran var en pytteliten digitalkamera från Minolta.
 
Så fick jag till en del F ändå, det närmsta DIY på F får bli den kommande Fotoboken. Vi hinner inte göra den som en julklapp åt oss själva, men det får bli ett nyårslöfte att den ska tillverkas. En gemensam Familjeaktivitet.
 
Det finns säkert en massa fina bidrag hos Tanja, kika in här.
 
Nu ska jag inta köket. Vill väldigt gärna kika in till er också, om jag får en stund över i eftermiddag kanske. Annars kommer jag ta mig tid till en rejäl bloggrunda imorgon. Veckans laborerande med nya glasögon, nya styrkor och linser har gjort det lite svårt att göra mycket mer än jobb vid datorn. Men vi "ses" snart. Det kommer bli bättre och lättare när jag väl vant mig:)
 
Tack för de fina, värmande kommentarerna ni ger mig. Ni är bäst!
 
Ha den bästa 6 december, finingar<3


3 kommentarer:

 1. Ibland får man sväva ut i sina tolkningar! :)
  Och härliga bilder!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Den översta bilden är fantastisk! Härlig!

  Vet du, skrubben. Låt den stå i kylen.
  Jag var med om samma sak och trodde att jag gjort något fel men den smälter snabbt i värme=))

  Skön dag till dig /Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Härligt F. Hoppas ni får en trevlig kväll. Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz