söndag, december 28, 2014

Årskalender

 
Nu rullar det på mot de sista inläggen i decemberutmaningen hos Tatjanis.
Jag tror nog att det blir ett par dagars bloggsemester efter det, för att vila upp de små grå och komma på nya fräscha inlägg när vi går in i ett nytt år;)
 
Idag kör vi på med Å - som i årskalender.
Jag kör fortfarande pappersvarianten här, mobilen har inte fått ta över. Jag vill kunna vända blad till en ny fräsch vecka. Ibland är det inte dumt att kunna starta om efter en bara en vecka. Och så gillar jag att skriva in nya, roliga händelser och planera för att få bra balans på saker och ting.
 
För 2015 har jag gjort en väggalmanacka som ska få hänga över lilla skrivbordet i min kreativitetshörna. Vem vet vad som kommer ta form där nästa år?
Vi beställde några extra som verkade bli uppskattade i jul istället för blommor:)
 
För att kunna planera jobb och fritid och hålla ordning på annat i livet fick också en veckokalender pysslas ihop. Riktigt roligt att välja bilder och lägga upp veckobladen och sedan vänta på att den färdiga produkten skulle dyka upp med posten.
 
Än så länge är alla bladen oskrivna, men det är dags att skriva in de första kom-ihåg-datumen. Tänk att vi inte har många dagar kvar av 2014 och 2015 är redo att börja!
 
Ha en fin söndag!
 
PS. Förlängd rabatt hos VarDagsSaker - 25 % rabatt på hela sortimentet till och med 9/1-15, så länge lagret räcker. OBS! Begränsad orderbehandling och leverans fram till och med 2/1-15.
 

6 kommentarer:

 1. Jag har också papperskalender.....men även digital, på jobbet. Så det blir lite dubbelt, men det är ok för mig. Jag gillar att skriva och är en kalendernörd....gillar att skriva fint i min kalender, med olika färger. Färgkodar aktiviteter på jobbet och privata saker.... :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Jag är också den typen som gillar att ha en i papper. Jag brukar skriva matsedeln även i den. Så alla vet vad som ska ätas. Fint och påhittigt bidrag. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Jag kör också med papperskalender.
  Det är oslagbart, jag tycker om att bläddra, precis som med tidningar=))

  Mjuk dag till dig/ Kramen Hannis

  SvaraRadera
 4. Här har du en till som kör pappersvarianten, brukar göra egna och ge bort men så blev det inte i år. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 5. Här är en till som vill ha en hålla i handen almanacka, men försöker lära mig använda mobilen parallellt för den är ju liksom alltid med.
  Kram M.E

  SvaraRadera
 6. Jag älskar att bläddra, att känna på pappret och att hitta den perfekta pennan att skriva med... Det är en känsla som sitter djupt i mig, älskar den.

  fint bidrag!

  Kram - Tatjanis

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz