tisdag, juni 10, 2014

Vips så var den borta ...

 
Kikar bara in en snabb sväng idag, fullt upp här som ni vet. Ville bara säga att jag lever och har hälsan än så länge (peppar, peppar ...). Jag har tagit avstånd från träningspass den här veckan efter att ha insett att det är så mycket annat som står på agendan och som absolut inte ger utrymme för några längre stunder sittandes. Jag tror det är lite nyttigt att inse sina begränsningar ibland. Dessutom ger halsen ifrån sig tecken jag inte alls gillar, motar med alla medel!
 
Den lilla vallmon på bilden var faktiskt den enda som kom upp av mina vinstfrön! Något fel måste jag väl ha gjort, men en liten stackare överlevde i varje fall. Det stod i beskrivningen att man skulle gallra bort de röda för att få fler rosa ... det var aldrig något alternativ för min del, som ni förstår. Jag ville ju faktiskt kunna få njuta av någon blomma:) Men ack så förgänglig, ett par timmar stod den där så vackert sen var blombladen borta. Tur att jag har min aprikosfärgade trädgårdsvallmo att njuta av. Jag visste ju att jag inte var försedd med några gröna fingrar så ingen större skada skedd - mer än att någon annan, lite skickligare trädgårdsperson kunde ju förstås ha vunnit.
 
Nu ska jag hämta något att dricka, det är vanvettigt varmt ute idag och jag tog min tillflykt till datorn inomhus en stund. Behövde fixa lite studenthälsningar och så ett par fakturor som skulle betalas. Sen är det dags för studentfirande hos vänner ikväll. Sval klänning ska på och kofta med för en kväll i tält.
 
Over and out, det är inte säkert att ni får fler livstecken från mig förrän dotterns student är över på fredag ... håll ut "I will be back":)


10 kommentarer:

 1. Du hann i alla fall fota finingen! Har inte heller någon vidare tur med vallmo, tror inte att den är så förtjust i vår lerjord ;)
  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Den som kom var vacker!
  Jag har inte planterat mina än...

  Hoppas att ni får en fin, fin student.
  Och att du kan andas ut sen och bara njuta=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Hmm..mysko.. Vad skulle du ha gjort för fel tro. Nej, jag tror du hade otur bara. Kanske nästa sommar kommer dom. Lite blyga kanske.

  Hoppas ni får ett toppen toppenbra studentfirande på fredag!! Passar på att skriva det nu om du inte skriver något mer innan fredag.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. lycka till med studenten. Det kommer att gå bra. Ha det fint Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Kämpa på! Det kommer gå superbra!
  Och de där Vallmona...så fina, men så bräckliga...tycker jag.
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 6. Vilken vacker Vallmo, synd att fler inte tog sig. Kanske var fröna lite dåliga? det händer ju ibland.
  Stort lycka till med studenten.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 7. vacker med korvarig lycka, tur du hann spara den på bild, för bilden är underbart skön

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 8. Vilken vacker bild. Som en tavla. Vi var på studentfirande igår där man hyrt in en kock som grillade dom smarrigaste kycklinglår jag ätit på länge. Kocken var hemahörande på någon restaurang i Lomma. Det var avslappnade föräldrar som fick vara med på festen hela kvällen. Tårtan var hembakt. Lycka till på fredag. Kram Anita

  SvaraRadera
 9. Stort grattis till S, jag hoppas att ni haft finfina dagar!!!!

  Energikram till dig Suz - Tatjanis :)

  SvaraRadera
 10. Vilken ljuvlig vallmo Suz! Så vacker bild! Och misströsta inte, vallmo kan vara lite knepiga och dyker ibland upp först året efter. Så jag håller tummarna för att det kommer lysa vackert rött nästa sommar istället.

  Kram på dig

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz