fredag, april 11, 2014

Kurera sig

 
Glad över att jag hasade mig ut till postlådan idag. Väntade egentligen på något annat, men ett fint litet brev från Titti med Hwit Blogg var absolut en rolig sak att hitta där i lådan. Piggade upp min dag:) Att vinna lite trädgårdsfägring kan ju göra vem som helst glad. Hoppas bara att jag lyckas med odlingen nu.

 
Och så de här små godingarna än en gång - kan ju liksom inte låta bli! Ser ni humlan på de små bilderna? Den vågade sig ut trots regn och rusk och jag stod i sovrumsfönstret och fotograferade.
 
Sådär ja, nu var det tillbaks till soffan och filten. Efter dusch, frukost och postlådebesök blir jag alldeles matt igen. Sabla influensa eller vad det nu är! Kroppen ömmar och jag fryser och är varm om vartannat och öronen värker. Halsen känns lite bättre än igår, men någonting irriterar i luftrören. Så - nu har jag gnällt färdigt.
 
Jag bäddar ner mig, dricker te i mängder och läser lite. Gör ett vagt försök att sortera lite recept, när jag ändå bara ligger där overksam. Tänder lite mer ljus, det är grått, mulet och regnar till och från. Jag får se det från den ljusa sidan, det är min lediga dag och jag kunde naturligtvis hittat på roligare saker men vad kan passa bättre än att kura i soffan när det ändå regnar? Säger kroppen vila, ja då kapitulerar jag nu och vilar. Har kämpat emot några dagar och det hjälper sällan.
 
Ha en fin fredag, mina vänner!

 

5 kommentarer:

 1. Det är synd om oss två som är sjuka.. :) Men idag har jag ingen feber haft iaf. Fast bihålorna har börjat spöka så vi får väl se vart det bär hän. Jag har varit så arg under denna vecka jag varit hemma och sjuk. Jag har inte varit tillräckligt sjuk för att försvinna in i någon dvala el feberdimma. Så hög feber har jag inte haft. Nej tillräckligt "lagom" sjuk för att släpa mig runt och känt mig arg över alla pengar jag förlorar, över allt som jag inte hinner med nu och arg över alla idiotiska konstiga telefon nr som ringer och så är det ingen där när jag svarar. En dator som ringer upp från nåt företag. Jag har hunnit bli galen över all reklam som vräker ner i lådan och som jag inte ens läser. Jo och så över politik. Prästers middag på över 300 000 kr och kyrkoskatten. Arg över hur seg förkylningen är och att den inte går över och hur rastlös jag blir. Till sist har jag dråsat ner helt slut på i soffan. I med alvedon och braka ner i soffan. Sova sova!

  Har ringt till telia och sagt upp abonnemanget. Gjorde jag igår.

  Ja du ser. Jag ska verkligen inte bli sjuk igen! :)))

  Kram och krya på dig!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Det fixar du lätt med vallmon! Kul att du blev glad...
  Ha nu en skön helg!
  Kram,
  Titti

  SvaraRadera
 3. Fy bubblan för förkylning, är så trist, men hoppas du känner dig bättre. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Usch så tråkigt. Hoppas du snart blir frisk. Krya på dig. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Usch för influensa aldrig roligt det där men viktigt att lyssna på kroppen även om det kanske är lite tråkigt.
  Hoppas du mår bättre idag och lycka till med odlingen
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz