torsdag, april 17, 2014

Glad Påsk!

 
Så var den äntligen här, påskledigheten! Efter jobbet skyndar jag mig till utlämningsstället för att hämta min födelsedagspresent som jag beställde på nätet förra veckan - japp, nu har presentpengarna börjat rulla;) Två skålar från Le Creuset i svart, en väldigt lagom stor/liten när vi är själva och ska ha till exempel en grönsallad samt en lite större och lägre variant, perfekt när man är några fler. Bilder kommer lite senare.

 
Den senaste veckan har inte riktigt känts som om den varit på "min sida". Först däckade jag förra torsdagen och låg som en liten trasa i soffan, helgen si sådär och inte alls så pigg som jag trodde begav jag mig till jobbet i måndags. Sen kommer fullmånen som ett brev på posten och sen i förrgår natt har mitt huvud tyckt att jag ska röra så lite som möjligt på det, helst inte vara där det är för ljust och absolut inga höga ljud ... hur går det på en skala? När man jobbar (på ett kontor i ett industriområde), vill klara av lite bokföring i mitt lilla egna företag och påskpynta ... 

 
... ja, då blir det inte mer än såhär kan jag säga! Jobb - check, bokföring hemma - check och påskpynt - check. Några vita fjädrar i glaskupan tillsammans med ett marmorägg och två urblåsta små fågelägg. Kan det månne vara vaktelägg? Två av mina riktigt gamla påskägg som jag fick när jag var liten. Alltså är de vansinnigt gamla nu:)
 
Påskpynt har aldrig varit min grej. Kanske när jag var liten, men inte nu längre. Vet inte varför, det är liksom inget jag går "all in for" så att säga. Men ett par extra lediga dagar säger jag inte nej till. Och vackert vårväder, en skog som håller så smått på att bli lite grön och fina vårblommor som står vackert i rabatten är inte dumt det heller.
 
Det är kanske det bästa med påsken - att den på något sätt aviserar våren och den ljusa tiden på riktigt. Jag hoppas vi får tillfälle att ta en liten fika på terrassen, i hörnet där solens strålar kan värma så skönt på våren. Just nu är det stört omöjligt, solen är framme men vinden är ordentligt vass.
 
Jag planerar inte att fortsätta med den här huvudvärken. Lite småorolig för hur det ska gå ikväll dock, när jag ska flyga till Blåkulla på tjejträff (kanske inte på riktigt, men nästan - stället ligger lite högre). Men jag får bita ihop, kan ju inte bara ligga hemma i soffan och kvida! Ska försöka ta mig samman nu och ordna en vacker bukett. Håret behöver jag inte lägga någon större energi på, jag ska ju flyga kvast (promenera) dit;)
 
Sen ska vi på påskbuffé med våra föräldrar senare i påsk. I år ska ingen stå och ha besvär med en massa mat där värdarna sen får äta rester i veckor. Nej, i år blir det Norra Promenaden i Ystad:)
 
Mer på agendan? Ja absolut såsom musteribesök och liten inköpsrunda. Konstrundan har vi nästan alltid bojkottat, troligen även i år - alldeles för mycket folk! Men vi hörs säkert igen snart:) Till dess, ha en riktigt
 
GLAD PÅSK!


6 kommentarer:

 1. Hoppas du slipper din huvudvärk snart. Så fint du har gjort det. Bilden på påskliljan, så fin. Ha en fin påsk du också Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Hej Suz!
  Önskar dig en skön påskledighet! Hoppas huvudvärken flyger iväg. Här hemma pyntas det inte heller så mkt, tycker mer om att julpynta. Nu vill man helst bara vara utomhus. Kan tänka mig att det är vackert uppe i skogarna hos er just nu.
  Tack rara du för den fina kommentaren inne hos mig idag!
  Glad påsk!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Huvudvärk är verkligen inge vidare! Hoppas attden går över fortast möjligen! Speciellt eftersom du verkar ha trevligheter inplanerat! Själv ska jag åka till underbara Ystad och träffa min bror och hans familj, längtar!
  Glad påsk!

  SvaraRadera
 4. Hoppas huvudvärken går bort när du träffar tjejerna. Jag såg din kommentar om Zara. Jag kan hålla med om att deras modeller är tajta. Jag är inte heller så smal i kroppen men jag hittade en snygg blus i chiffong som jag är väldigt glad för. Ibland handlar jag hos Maison. Dom kan ha riktigt fina blusar/tunikor. En del av deras plagg ser man ut som ett tält i. Önskar dig en skön helg. Kram Anita

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får en riktigt härlig påskhelg!!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 6. Suz! Önskar dig också en jättefin påsk och din huvudvärk försvinner! Tjejkväll och påskbuffé låter super!

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz