fredag, april 25, 2014

Just nu

 
Men ni ser, ni förstår inte sant? Varför jag knappt kan slita mig från platsen mellan träden på vår lilla täppa. Plommonträdet, som ni ser på bilden, fullkomligt svämmar över av blommor! Jag önskar det var lite varmare ute, då skulle jag dragit dit en stol. Bara slagit mig ner och njutit av "just nu".

 
Mer av plommonträdet. Jag upptäckte några humlor, så jag hoppas det blir fina och saftiga Viktoriaplommon till sensommaren.

 
Det var absolut läge för en skogspromenad idag. En av de allra ljuvligaste tiderna i skogen måste väl ändå vara när bokens löv spricker upp och hela skogen blir ljusgrön. Fågelkvitter och solstrimmor genom lövverket. Just nu.
 
Jag stannar upp och reflekterar. Har stort behov av bara-vara-tid. Och så kliar det i skrivnerven. Förbered er på långa inlägg. Hoppas ni står ut med mig. Men det finns bilder också, mest från trädgården men ändå. Och tankarna trängs, idéer och funderingar.
 
Ha en dunderskön fredag!
 

PS. De två översta bilderna är tagna med Nikon D5000, 50 mm objektiv, autoläge. Den sista bilden är tagen med Samsung WB800F, autoläge. Ovanligt nöjd med den sista:)5 kommentarer:

 1. Ljuvliga bilder o jag förstår att du vill sitta under plommonträdet o bara vara. Tack snälla för dina ord hos mig, de värmde ända in i hjärteroten o gjorde mig så glad. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Det är en underbar tid nu. Men jag var ute en stund i trädgården ikväll, det var minsann lite kyligt. Kramar Anita

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder. Förstår att du är nöjd. Ha en fin lördag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Ljuvligt Suz! Den här tiden är så hänförande vacker. Vill stanna tiden…

  Ha en härlig helg!

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Underbart inlägg Suz! Vilken vacker tid vi har nu och vilket helgväder sen! Väntar på att våra äppelträd ska slå ut i blom! Ska handla plommonträd och fick inspiration av ditt Victoriaträd!
  Önskar dig en fin kommande vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz