fredag, juli 05, 2013

Ingen sommarlunk än


Än har vi inte kommit in i någon sommarlunk. Här är det full rulle mest hela tiden, något hemma, något på jobb, förberedelser inför helgens evenemang i amfiteatern och vardagen rullar på i sin vanliga takt. En vecka till, sen är det semester:)

Men vi tar oss åtminstone tid till lite firande av mannens födelsedag, bara vi. Idag bjuder jag på bilder från vår middag i onsdags på Norra Promenaden i Ystad. Så här är min familj, mannen min och dottern. Brukar ju inte visa så mycket av oss, men jag har fått tillåtelse. En annan dag kanske ni får se mig också;)

 
Såhär trevligt och mysigt är det på restaurangen nu,  när den renoverats och öppnade i måndags i ny regi. Vi önskar dem stort lycka till! Kommer definitivt att åka dit fler gånger, god mat till vettiga priser och en avslappnad atmosfär helt i min stil! Allt från en enkel fika till trerätters, påminner lite om en bistro med menyn på griffeltavla och beställning framme vid disken. Öppnar vid lunch och stänger när gästerna vill gå hem ... ungefär:)
 
Nej, nu ska jag gå och slappa med dagens gäst. En fyrbent vid namn Mazarin, av släktet hund:) Den här härliga tjejen och jag ska sova lite middag på terrassen, försöka få bukt med mitt tunga huvud (om det nu ska åska kan det väl lika gärna dra igång) och sen ska vi ta en skogspromenad. Just nu sitter hon här bredvid mig, med sitt huvud i mitt knä, och tycker att jag ska strunta i datorn och ge henne lite uppmärksamhet istället;) Så det är precis så det får bli.
 
God middag, kära vänner!
 
PS. Jag har inte tagit semester från bloggen, möjligen börjat ta det lite långsammare här. Jag måste ju vaggas in i semestertempot - inga tider och inga krav;)


4 kommentarer:

 1. Härliga bilder! och det ser ut o låter som ett alldeles underbart sätt att fira födelsedag! Väldigt fina kollage Suz, och jag tycker nog allt att en bild på dig eller två skulle vara kul också ;-) den som du har i din profil är ju underbar!!!

  HA en fin helg nu!

  STOOOOR KRAM - Tatjanis

  Ps. en liten tävling inne hos mig ds.

  SvaraRadera
 2. Jag har ju minsann fått se dig i verkligheten, men det känns så längesen nu!
  Hade varit fint att ses igen!
  Hoppas din helg blir mjuk!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder. Verkar vara ett mysigt ställe med god mat.
  Börjar min semester nu,såå skönt.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Vad skönt att semestern lutar runt hörnet snart. Att sommarlunken finns där inom räckhåll.

  Grattis i efterskott till mannen och vilket mysigt firande han fick. Tillsammans med de två kvinnorna i hans liv. Kan ju inte bli bättre. :) Och vad roligt att se bild på dotter och man. Att få ett ansikte på dem. :)

  Ta hand om dig!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz