lördag, juli 06, 2013

Invasion i Sövde


Hallå alla där ute! Idag händer det grejer i vår lilla by. Vi har, som bekant, en amfiteater där vi varje sommar kör konserter med lite olika artister. Idag är det dubbelkonsert med Schlagerfest och Eric Saade. Finns fortfarande chans att köpa biljetter under dagen, kolla in hemsidan www.sovde.se.

Så vi kommer invaderas av ljudtekniker, dansare, artister och en publik på över tvåtusen konsertsugna människor! Och som på beställning - sommaren har kommit:) Det är klarblå himmel, med endast några molntussar här och där, ca 20 grader redan och vi laddar för en superkväll i amfiteatern! Hela vår familj är engagerad, precis som många andra i byn, och vi jobbar ideellt. Vårt motto är att alla ska kunna gå på konsert, inga vansinniga biljettpriser utan bara precis så att vi får det att gå ihop och kan sköta underhållet på amfiteatern:)

 
Så här kan det se ut från scenen, när teatern håller på att fyllas med publik
 
Ha en superhärlig sommarlördag!

5 kommentarer:

 1. Härligt med besök av duktiga Eric Saade. Han är ju från vår lilla grannort Kattarp. Hoppas ni får en riktigt bra dag. Kram Anita

  SvaraRadera
 2. Det var en riktigt bra konsert kväll med kanon väder.Vilket engagemang som ligger bakom allt detta. Bra jobbat :-) och tack för parkeringen.

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni fick en riktig toppenkväll, men med bra artister o en ljummen sommarkväll kan det knappast bli annat än helrätt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Låter ju toppen! Så synd att den arenan ligger aningens för långt borta för oss... :)
  Ha en fin semester Suz!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas att ni fick en kanonkväll med både nöjd publik, artister och alla som har ställt upp för att få denna kväll så lyckad. Och vilket fantastiskt väder ni fick. Specialbeställt. :)

  Fortsätt njuta och ha det gott vännen!

  Kram Lotta

  Ps. Vi körde inte in om Sövde då jag visste att ni hade fullt upp men nästa gång vi har vägarna förbi så slår jag en signal Suz. Lovar! :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz