tisdag, juli 23, 2013

Hästdag

 

Idag var jag beordrad till frukost 08.30, men jag hörde visst fel. Klockan blev nio, men ingen skada skedd. Kikki hade ordnat överraskning till mig:) Ut i det blå med tillsägelse om oömma kläder. Och så hamnade vi på en hästgård!

Jag som knappt varit i närheten av en häst på över 30 år! Dessa härliga, underbara djur som har sån styrka och elegans. Vi blev så väl omhändertagna och bjudna på både hästmys, liten riduppvisning och fika. Jätteroligt att träffa Kikkis fotbollskompis från ungdomen och hennes familj.

 
Äldsta dottern tävlar flitigt och skulle iväg på meeting till helgen, vi håller tummarna för att det går bra och någon rosett får följa med henne hem:) Och tackar ödmjukast för att de ville dela med sig av sin dag till oss.
 
 
Kikki var allt lite skeptisk i början, men kunde ändå tänka sig att bekanta sig lite med den minsta hästen på gården. Jag var nog lite modigare, ville gärna komma in i hagen och få hälsa ordentligt, låta handen få stryka den mjuka halsen och känna mulen i handflatan. Och de vackra ögonen hästarna har, så mörka och fina och de betraktar oss med ett lugn som känns ända in i själen. Tack Kikki, det här var en mysig överraskning!
 
Nu ska vi se om jag kan göra en insats för kvällsmaten;)


4 kommentarer:

 1. Hej!

  Vilka härliga bilder du bjuder på! Har uppdaterat mig på bloggen dig och njuter av dina fina blomsterbilder.

  Ha det fortsatt härligt!!

  Kram

  Helena

  SvaraRadera
 2. Kloka känslofulla djur. Tror att de ser rakt in i oss. Jag är allergisk tyvärr, annars hade jag nog bekantat mig lite närmare jag med :)

  Fortsätt ha det bra! :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig överraskning och vad mysigt att få gosa med hästarna. Det är kloka djur det där. :)

  Ha det fortsatt gott tillsammans med era kära vänner och tack för att du delar med dig av fina bilder.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Hästar är så otroligt vackra... har stor respekt för dem. Blev avkastad en gång o hamnade hängande under huvudet på den...
  Ha en fin dag.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz