onsdag, juli 10, 2013

En kanonkväll och snart är det semester!

Foto: Sofie Johansson
 
Det blev verkligen en sagolik kväll i amfiteatern i lördags! Underbart väder, glad publik och härliga artister gjorde just den här lördagskvällen till en kväll att leva på ett tag. Jag måste erkänna att flera av artisterna inte tillhör mina absoluta favoriter, men det gör inget - jag njuter i stora drag av både musik och stämning som uppstår när solen sådär magiskt sänker sig vid horisonten.
 
Publiken verkade trivas lika mycket och alla artister som kommer hit intygar att de stormtrivs här hos oss. Det säger de säkert på en massa ställen, men vi kan få välja att tro att just vi är lite speciella;)
 
En som också stormtrivdes var vår dotter, som fått fotouppdraget för kvällen. Senare i sommar kommer hennes bilder på www.sovde.se, men vill ni se fler av hennes bilder redan nu så kika in på http://sofiejohanssonphoto.tumblr.com/. Det är väl inte utan att vi, som föräldrar, är lite stolta! En mysig känsla i kroppen, när hon är så glad och lyckas med sina bilder.

Foto: Sofie Johansson
 
Att hon sedan deltagit i en workshop med en av Eric Saades dansare gjorde ju inte hennes lycka mindre;) Och våra vänners dotter, som roade sig med att spela fotboll med Eric på eftermiddagen, då var hennes lycka också gjord! Samtidigt behåller våra döttrar sin distans, de vet att de här kändisarna är bara helt vanliga människor som råkar vara väldigt duktiga inom sitt område. Visserligen har de ju mer eller mindre växt upp med att springa omkring i amfiteatern när vi föräldrar hjälpt till genom åren, men jag tror också att det är vår uppfostran som hjälpt till med tanken att visa respekt för människor - oavsett vem det är.
 
Kanske är det därför artisterna trivs så bra i Sövde. För att vi respekterar dem för de människor de är och gör vårt bästa för att de ska kunna ladda för ett gott jobb på scenen.
 
Foto: Suz
 
Nu börjar det fladdra lite av semesterkänsla i magen. En dag kvar! Och den lär sätta sina spår, det finns en lång lista på jobbet med saker jag inte får glömma att förbereda. Men sen ... ledig i fyra hela veckor:) Flera dagar på rad utan tider att passa, utan saker som måste göras och utan en väckarklocka som ringer vid sextiden på morgonen.
 
Dagar som ska fyllas med må-bra-saker, roadtrips, familj och vänner, sol men säkert också regn, lata lässtunder, en liten efterlängtad bloggträff, promenader i skogen och vid havet, grillmiddagar och mycket bara-vara-tid. Kanske planera lite men också ta flera dagar bara som de kommer. Packa picknick och ge oss iväg. Göra små stopp på mysiga ställen vi inte visste fanns, men också passa på att besöka fina tips jag fått på flera bloggar:)
 
Gissa om jag längtar till imorgon kväll;)
 
 

6 kommentarer:

  1. Åh vad mysigt det verkar. Förstår att du är nöjd med kvällen och stolt över din dotter. Ha en bra semester! Jag njuter av min första vecka.
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Och vilka bilder sedan! Dottern ska med rätta vara riktigt stolt över sina fina bilder från kvällen. Så fina! Och det där med att vara konsertfotograf tycker jag att hon ska fortsätta med. Hon har känsla för att fånga ögonblicket.

    Vad skönt att semestern väntar runt hörnet nu Suz. Sköna lediga dagar. Nu när sommaren är som allra bäst.

    Njut av din ledighet vännen och fyll kroppen med härlig,härlig sommar.

    Kam Lotta

    SvaraRadera
  3. Magnus Carlson tycker jag sjunger väldigt fint, bland de bästa manliga i Sverige faktiskt.

    Oh så härligt för dig med semester.
    Ha det så himla bra!
    Kram
    //bara anna

    SvaraRadera
  4. men åh så härligt det låter och vilka super fina bilder. Önskar dig den allra bästa semestern. ha en fin dag. Kram

    SvaraRadera
  5. Åh vad härligt med semesterstart i morgon eftermiddag, här är det en vecka till som gäller, en vecka till innan det blir lite frihet även här och dags att bestämma datum för bloggträffen!

    Underbara bilder som din dotter tagit! Härligt!

    Kramar

    Nettan

    SvaraRadera
  6. Vad duktig hon är! Superproffsiga bilder! Önskar jag kunnat vara där, det ser ju bara sååå härligt ut och fullt av somrig stämning. Jag har också precis börjat mina fyra semesterveckor, o vad skönt vi ska ha det!

    Kram Eva

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz