måndag, augusti 01, 2011

Gröna Lund

Vi hann med ett besök på Gröna Lund också! Fantastisk tur med vädret och solen strålade hela eftermiddagen och kvällen. Det fanns en del hotande moln, men det höll sig fint hela tiden.


Foto: Per J


Foto från mobilen

Nu är inte alla så hugade på att åka attraktionerna, men vi hamnade på genrepet för Sommarkrysset istället och det var riktigt kul. Alla var avslappnade och kunde skoja med varandra och vilket jobb det är bakom en direktsändning!


September Foto: Per J


The Moniker och Gry Forsell Foto: Per J

Vi tittade en stund på kvällen också, men då hade vi ju hört allt de skulle säga och det var sån fruktansvärd trängsel så vi icke-karusell-åkande gick och satte oss vid vattnet och slappade en stund istället:)

Foto: Suz

Tänk att man kan ha nerver att åka iväg från gården fastän inte allt fungerar som det ska! Utgödslingen strejkade i ladugården och det var totalstopp, men avbytare var bokad och det var lovat en tur till Grönan - då blev det så. Och vi har varit med om detta förut, en vinter, när vattnet frös och vi fick tina snö i kastrull på spisen - då gick vi ut i skogen och grillade korv och hade det jättemysigt bland snöklädda granar. Vad vi lär oss när vi är hos familjen Grahn! Vissa saker kan vänta och man måste ibland ta en paus och göra något annat! Men jag undrar jag, är du verkligen så lugn som du ser ut Robban?

Jag är så glad att ha er som vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz