söndag, april 10, 2016

Det går framåt ...

 
... med både renoveringen och våren! Ni får ursäkta bildkvaliteten, men här läggs inte tiden främst på fotografering utan mer på att få saker gjorda. Samma gäller för er som följer mig på Instagram, ni har ju redan sett detta;)
 
Ovan ett litet smakprov på vårt nya hemmakontor/hobbyrum. Mannen min har rivit gammal vägg och slagit upp en ny, med öppning vid vardera sida så att vi har fått två förvaringsutrymmen där vi i så stor utsträckning som möjligt har återanvänt möbler och hyllplan vi redan hade. Även i rummet har den "gamla" soffan, det gamla soffbordet, hylla/bänk och mattan fått sina nya platser. Vi skaffade ett nytt, smidigare skrivbord men våra gamla, ärvda Äpplet-stolar i ek får tjäna som skrivbordsstolar, vilket funkar alldeles utmärkt eftersom skrivbordsbenen är justerbara i höjd.
 
Väggarnas kulör heter Älvdans och på golvet ligger ett vitpigmenterat, mattlackat ekgolv som har fått namnet Brighton. Vem kommer på att sätta alla namn som produkter har? Det är sanslöst ibland, fick ett reklamblad från stora möbelvaruhuset i helgen och där finns en ny ampel som heter Bittergurka - vill man verkligen köpa en sådan;)
 
 
Nej, nu kallar mannen min - det finns en hel del att bära ner från badrummet. Rivning på gång och nästa vecka kommer hantverkarna. Spännande!
 
Under tiden får ni hålla tillgodo med lite godbitar från helgen, söta vårblommor, smarrig dessert och härlig smoothie bowl.
 
Ha det fint och tack för ert pepp<3


3 kommentarer:

 1. Hej Suz!
  Så fint ni fixar! Ni har ett sånt mysigt, personligt och varmt hem. Minns ert super häftiga uterum och den rofyllda utsikten över skogen från ovanvåningen och det härliga öppna köket. Mysigt!
  Njut denna söndag! Här har vi en liten sjukling hemma så det blev ändrade planer.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Så fint ni har gjort det i rummet. Så kul att även få fint på badrummet. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Åh, så fint! Älvdans, vilket fantastiskt namn:)!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz