onsdag, april 20, 2016

Onsdagstankar

 
Sköra små klockor på stjälkar som lägger sig åt alla håll. Blommorna är vissna sedan länge och bortklippta från den fina blomstergruppen jag fick på min födelsedag. Men bilderna får komma nu, när det känns som om jag inte har så mycket att visa upp. 

 
Väcktes i natt in på småtimmarna av att månen lyste mig rakt i ansiktet ... ingen höjdare vill jag påstå. Hur vacker den än blir om ett par dagar när den är alldeles rund. Desto vackrare var det i morse med klarblå himmel och solsken och sånt piggar ju som tur är upp en hel del. Jag hoppas det blir lika vackert väder imorgon för då tänker jag ge mig på att rensa lite i trädgården. Måla bräder behöver jag troligen också göra, men det ska nog hinnas med det också.

 
Idag avslutar jag med ett litet citat jag hittat på Pinterest. Och visst är det lite så, oavsett om vi pratar livet i stort eller vid olika projekt vi tar oss för. Alla delar är inte alltid lika roliga och vi behöver liksom ta oss igenom eller göra dessa innan vi kan köra igång med det som vi verkligen vill eller tycker är roligt. Ju mer jag tänker på de här orden ju fler situationer kan jag applicera dem på. Fundera ett tag ska ni få se.
 
Det försiggår en hel del i mitt huvud nu, fullt upp på jobbet, fullt upp här hemma och flera saker som jag skulle vilja både komma igång med och få ordning på. Men jag vet att jag funkar bäst när jag får fokusera på några saker i taget och inte allt på en gång, därför får en del stå på vänt. Jag tar små mikropauser och antecknar småsaker för att kunna släppa det i huvudet. Var sak har sin tid. Och nu må ni tro blickar jag fram emot en helg som jag tror ska kunna bli riktigt trevlig:)
 
Ha det gott finingar, önskar er en mysig weekend<3 

1 kommentar:

  1. Visst är det härligt att kunna gå tillbaka och titta på sina gamla bilder på blommor som en gång blommade så vackert. Ha en fin dag Kram Pernilla

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz