lördag, december 05, 2015

Äntligen med i decemberutmaning!

 

Vi har redan nått första lördagen i december och jag förstår fortfarande inte var november tog vägen. Den där månaden som brukar vara hur lång och trist som helst. Den försvann i ett nafs och även om det regnade en hel del och var tungt och mörkt så kändes inte tiden så lång som vanligt på hösten.
 
December har startat i etthundranittio och nu vill jag dra i handbromsen och stanna upp! Även om jag tog en heldag till pyssel förra veckan så finns det mycket kvar jag vill göra. Då hann jag ju bara julkort som såldes på julmarknaden och nu vill jag vika STJÄRNOR att dekorera huset med. Ta en stunds EFTERLÄNGTAD AVKOPPLING. Tända massor med LJUS och göra fler GRÖNA stjärnor som på bilden nedan.
 
Se där, jag fick in alla orden som funnits med hitintills i Decemberutmaningen hos Tatjanis. Jag vet inte om det gälls riktigt, men idag är jag i varje fall med:)
 

 
Igår pustade jag ut efter en vecka som inte var som vanligt. Först försökte jag trycka jag in tre dagars jobb på två dagar eftersom jag skulle på kurs onsdag och torsdag. I huvudet snurrar det nu Excelformler, tabeller, diagram och listor. Jag fick en påminnelse om hur det var att pendla eftersom kursen var i Malmö och därför har kvällarna känts korta och inget har liksom hunnits med i veckan. Därför började jag tidigt på fredagsmorgonen med en välbehövlig städning eftersom det mest varit snabbstädningar senaste tiden. Pyntade lite till, bytte kuddfodral på kuddarna i soffan, bytte sängkläder och fick undan en massa tvätt. Det känns så skönt att få undan!
 
Hade tänkt ta en sväng ner till Ystad för lite julshopping och inköp av de där nödvändiga strumporna och underkläderna som måste till ibland. Men det regnade och blåste och lusten infann sig inte. Så det blev internetshopping istället och faktiskt klickade jag hem en julklapp också.
 
Hoppas ni får en härlig lördag och att ni inte blåser bort i stormarna! Här ska det ut och samlas upp de sista löven trots att det viner hårt runt knuten, men nu ska de bort.
 
Kanske blir det en stjärna efter lunch<3

 


2 kommentarer:

  1. Så duktigt av dig att få med alla orden i utmaningen. Kul nu när vi är inne i den mysigaste månaden. Ha en fin kväll i stormen. Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Alla orden i ett bidrag är absolut ok :-) du gör det ju dessutom så bra!!!

    Fint bidrag o fin dag önskar jag dig!
    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz