söndag, november 29, 2015

Söndag i advent

 
Den första advent och regnet öser ned. Vinden river redan runt knutarna emellanåt trots att väderprognosen sa att det inte skulle ta i förrän vid midnatt - hur ska det bli då? Men än så länge myser vi med första ljuset tänt och tar en lugn söndag. Lite småfix inomhus får det bli. Det finns ju alltid något som vill bli betalt såhär i slutet av månaden och en och annan ljusstake som ska kopplas in såhär i adventstider;)

 
Dörrkransarna är uppe men i år blev det färdigköpta. Ibland krävs det prioritering. Och jag tyckte att jag hittade fina till båda dörrarna hos Åbergs för en hyfsad peng så jag slog till.

 
Om någon undrar hur det gick på julmarknaden igår - jodå, jag sålde nästan alla julkorten och det är jag nöjd med. Så mycket av VarDagsSakers lager gick inte åt och tyvärr inte dotterns fina Oriflamepaket heller. Men i hällande regn får vi vara tacksamma att det kom besökare överhuvudtaget! Stort tack till alla tappra marknadsbesökare, vissa hade till och med lite köplust<3
 
Skickar ut varma adventshälsningar till er alla som kikar in här på bloggen. Jag hoppas att blogglusten ska återvända lite nu när det finns lite pyssel att fotografera, kanske någon liten godsak att tipsa om och lite annat smått och gott.
 
Ha en fin första advent<33 kommentarer:

 1. mysigt med advent även om vi väntar på lite kyla och kanske även lite vitt.
  Vad vacker den där stjärnkransen är, och det gröna gör ju sej så snyggt mot det röda.
  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 2. Så fina kransarna är. Ja tänk om regnet kunde vara snö istället. Men man får mysa på ändå med tända ljus. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Hej du!

  Dina kort är underbara, minns ännu känslan när jag fick ett i brevlådan. Galet vackert. Du är duktig du.

  Hoppas du finner tid o lust till pyssel och annat trevligt så här i december.

  Önskar dig en finfin kväll.

  KRAM - Tanja

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz