måndag, november 03, 2014

Måndagsenergi

 
Ny vecka igen, redan november och det är fortfarande 14-15 grader varmt! Upp och nervända världen eller? Bortsett från ett par frostnätter förra veckan då. Jag klagar inte direkt, frysa är inte kul. Men man kan ju undra om det helt plötsligt slår om och blir en dundervinter även här i söder. Inte mig emot, bara den blir kort. Och helst kring jul då, naturligtvis. Önsketänkande!
 
Idag fyller pappa min år, men vi var där igår och firade och fick härlig gryta till lunch! Grattis pappa och tack för igår:)
 
Full rulle på jobbet när det är måndag. Lika bra att köra på även här hemma. Rensat lite till i garderobslådorna, plockat fram några gamla vinterklänningar (tänker att jag minsann kan använda dem mer, trots att de är flera år gamla) och koftor, tvättat allihop plus en tvätt till, fixat middagen som bestod av gratängrester och nykokt pasta (skönt när det är lite enkelt ibland;)) och avslutade med att baka dubbel sats av det beroendeframkallande fröknäcket. Också busenkelt!
 
Men nu är det soffan, datorn och så skulle jag gå en rejäl bloggrunda och lämna lite avtryck hos er. Tror ni inte då att det trilskas igen, får bara upp att sidorna inte kan nås för tillfället hos nästan alla era fina bloggar. Får se om det fungerar efter Kockarnas kamp istället. Mina favoriter Danyel Couet och Jonas Dahlbom är ju inte kvar, så vi får väl se vem jag hejar på i finalen.
 
Nu ska jag gå och fixa en kopp te och norpa åt mig lite fröknäcke, bänka mig vid tv:n och se vad de ska hitta på för tävlingar ikväll åt stjärnkockarna.
 
Hoppas ni får en fin start på november!
 
PS. Och kunde jag låta bli julnumret av Lantliv ... extra bilaga med julpyssel. OBS!  Ingen reklam, skriver detta enbart på eget initiativ för att jag är svag för just den tidningen.

6 kommentarer:

  1. Så mysig måndag du har haft vännen, härligt att få ladda på med måndagsenergi.
    Och ja Lantlivs julnummer lockar, mycket förstår hur du tänkte där.

    Kramar
    Nettan

    SvaraRadera
  2. Härligt med lite energi. Jag for ut i trädgården när jag kom hem, då solen faktiskt tittade fram. Visst är det härligt att det fortfarande är lite varmt. Hejar på Frida i kockarnas kamp. Hade varit kul om en tjej vann. Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Ojojoj vilken fart och vilken härlig energi! Oftast är det ju så att om man bara fortsätter i farten man har så går det undan ;)
    Tack för dina fina värmande ord inne hos mig! Mina äldre grabbar hade jag aldrig det här stöket med, precis som du säger frånvarande och oengagerade det fanns det ju men inte på detta viset.
    Önskar dig en fin tisdag!!
    Kramen

    SvaraRadera
  4. Här blev det Kockarnas kamp och Lantlivs julnummer i reklampauserna!
    Började läsa i den innan kockarna satte igång, men kunde inte lägga bort den helt! Nu önsketänker vi och hoppas på att värmen håller i sig fram till jul då vi kan få lite lagom mycket pudersnö!
    kram M.E

    SvaraRadera
  5. Jag tycket inte om november. Bara mörkt och kallt. Fast nu är de ju inte speciellt kallt vilket jag och min kropp tycker om. Och lite snö vill jag ha till jul. Sen räcker de. Kram.

    SvaraRadera
  6. Ett stort grattis till din pappa och hoppas att han hade en riktigt fin födelsedag. :) Jag gillar ju höstrusk jag fast idag öser regnet ner och det blir aldrig riktigt ljust utomhus så här vaknade städartagen till och matkällaren och skafferiet har fått sig en omgång idag. Och fika med varma kanelbullar har det också blivit. :)

    Jag hoppas att du får en riktigt fin vecka fylld med mys och sköna stunder vännen.Och du, tack för mail, paket, kort och brev. Omtanke som värmer mitt hjärta något enormt. Tack snälla.♥

    Ta hand om dig kära Suz!

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz