onsdag, november 26, 2014

Mjukt

 
Det blev en oönskad hemmadag idag, med världens huvudvärk. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag fick nya progressiva glas i mina bågar igår. Det är hela havet stormar när jag inte tittar helt "rätt" i glasögonen och rör lite på huvudet samtidigt! Och att jag sen satt i tandläkarstolen och fick borttaget sån där envis tandsten gjorde inte saken ett dugg bättre. Idag kan jag tänka mig att byta bort huvudet en stund.
 
Men nog med gnäll nu. Jag vet vid det här laget att jag bör ta det mjukt vid sådana här tillfällen. Och när jag inte har saker på agendan som absolut måste göras på direkten, då kan jag linda in dagen och vara riktigt snäll mot mig själv. Vila så mycket som krävs och blunda när det behövs. Till och med plocka fram ögonmasken om det skulle bli nödvändigt.
 
Tyvärr kan jag inte dra nytta av solen, som faktiskt kikar fram emellanåt idag också. Jag behöver snarare solglasögon, men det kan jag leva med. Solen gör oss på bättre humör (utom när jag tittar på fönstren, men vi struntar i dem idag!). Hoppas ni har glädje av solen idag.
 
Jag hade tänkt mig adventspyssel efter jobbet idag, börja förbereda inför helgens mys. Det får bli lite ändring på det, men några små tankar kan jag ha och kanske lite listskrivande. Och kanske blir det ett köpt bröd på lördag istället för ett hembakat, ingen skada skedd. Jag har lärt mig mina begränsningar och kan skippa duktighetssyndromet. I synnerhet när kropp och knopp gör sig påminda.
 
Ha en mjuk, fin onsdag<3
 

6 kommentarer:

 1. Fina Suz. Huvudvärk är inget roligt alls. Bra att du stannar hemma idag och tar en mjuk dag. Det är viktigt att lyssna på sin kropp. Och tandläkare... tack och lov för att de finns men jag delar din olustkänsla över att behöva gå dit. Skönt när det är över dock. Fattigare men trots allt pengar man har investerat i sig själv och sin hälsa.

  Och du, nu tar du det lugnt inför helgen. Inga stordåd. Vi kommer för att träffa er och för att skratta och prata tillsammans under några timmar. Ha det gott tillsammans. Kravlöst. Så glöm nu inte att delegera. Hör av dig om det är något vi ska ha med oss (bröd t.ex.?) och fixa gör vi tillsammans. En pigg och utvilad Suz vill vi ha på lördag. Det ska bli så roligt att ses igen.♥

  Ta nu hand om dig ordentligt och vila ögon och huvud vännen och så hoppas jag att du känner dig piggare imorgon.

  Varm kram

  SvaraRadera
 2. Och jag applåderar dig igen=)) Att skippa duktighetssyndromet är så himla klokt!
  Hoppas att huvudvärken släpper nu.
  Kram till dig // Hannis

  SvaraRadera
 3. Krya på dig Suz!!! Vila sig i form är aldrig fel och jag instämmer med Lotta, vi är nöjda bara över att ses!
  Sköt om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Oj oj vilken tråkig dag du fick. Hoppas du snart mår bättre. Tack för din omtanke i din kommentar hos mig idag. Jag jobbar mycket på hur jag är. Och det är mycket bättre än för några år sedan. Ha en mjuk fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Ja, strunta i alla duktighetstankar! Det kommer att bli superbra ändå, jag lovar! Och hoppas att din huvudvärk går över.....
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 6. Hoppas att du snart slipper ha ont.... ja nya glas o tandläkare på en och samma gång - jösses! Det är inte helt enkelt att klara :)

  KRAM KRAM - Tatjanis

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz