söndag, september 07, 2014

På plats

 
Så var den äntligen på plats, bänkskiva nummer två. Tack vare mannens envishet och hjälpsamma vänner:) Jag har bara varit med på litet hörn, hantlangat och lite moraliskt stöd och sådär ni vet.
Men snygg är den här skivan, slät och fin och en härlig grå nyans. Någon liten sensommar- eller höstmåltid kommer säkert att tillagas här.
 
Igår blev det paella med kyckling och skaldjur på Muurikkan. Tänk att kunna sitta ute på terrassen i strålande sol och med klarblå himmel och äta lunch - i september! Tror det blev en ganska bra uppladdning för tjejernas start i Midnattsloppet:) Ja, det blev ju bara tjejerna som deltog eftersom mannen min och jag dragit på oss både det ena och det andra. Vi var med inne och hejade och de gjorde jättebra lopp båda två, härlig stämning och fantastiskt väder. Mannen min och jag blev andfådda bara av att ta oss upp fyra trappor i parkeringshuset när vi skulle hem ... så det var helt rätt beslut att låta bli.
 
Idag åker bästaste A hem igen och vi önskar henne en skön resa, en härlig höst och spännande äventyr framöver. Längtar efter att träffa dem allihop, hennes sköna familj, men det får nog vänta ett bra tag till.
 
Lägesrapport från sjukstugan, mannen min hostar och dricker hostmedicin och jag knaprar penicillin som jag gott tycker borde verkat ordentligt vid detta laget. Kanske är jag bara otålig, har ju inte fullt lika ont i öronen men blir så trött av allt ringande i huvudet och att jag inte hör vad människor säger.
 
Nu är det fikadags, superenkel bärpaj som jag inser att jag inte delat med mig receptet av tidigare. Vi tar det i veckan, det får inte undanhållas. Enkelt och gott, kan det bli bättre?!
 
Ha nu en riktigt god fortsättning på söndagen
och en härlig start på veckan!

 

5 kommentarer:

 1. Enkelt och gott - bäst! Och hantlangeri och moraliskt stöd är min roll med ;)

  Hoppas ni snart kryar på er. Bärpaj tror jag är bästa medicinen!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Så fräckt med en betongskiva. Har själv också åkt på en förkylning med halsont, så trist. Hoppas ditt vänder snart. Pajen gör nog susen. Ser fram emot receptet. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Vilken skön helg och vad skönt att få lite mer på plats - betongskivor är alltid så snyggt!

  Min stora tjej sprang också midnattsloppet och var ganska nöjd med sin prestation..dock skulle hon pressa sig bättre nästa år

  kram Kajsa

  SvaraRadera
 4. Vilken fantastisk betongskiva! Färgen är ju supersnygg!
  Och nu får du minsann krya på dig snart, ta hand om dig!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 5. Ljuvligt att september bjuder oss på sol och värme, att kunna sitta ute och njuta av en härlig lunch är inte att förakta. Krya på er. Kram åse

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz