onsdag, september 17, 2014

Inte bara människor ...

 
Visst är det så, att vissa människor tenderar att fullkomligt dränera dig på kraft och energi. Medan andra får dig att nästan flyga fram. Men det är inte bara människor som kan göra det. Även händelser, vissa tillstånd vi hamnar i och saker som på något sätt är i vägen för oss. Eller hjälper oss att växa.
 
Ibland har vi möjlighet att välja bort och andra gånger inte. Men vi kan alltid försöka begränsa det som verkar tömma oss mest på energi. Och försöka fylla på så mycket som möjligt av det som får oss att känna oss starka och fulla av kraft, energi och glädje.
 
Och när vi inte kan välja bort, måste finna oss i en situation som tröttar ut och tär på humöret. När vi tyvärr bara har att välja alternativet att vänta ut bättre tider. Ja då behöver vi massor av stunder då vi samlar kraft och får humöret att svänga. Och komma ihåg kraften av att tänka positivt.
 
Och tänka på fina vänner<3
 

3 kommentarer:

 1. Skickar uppmuntrande kramar till dig fina Suz!

  Kram
  Nettan

  SvaraRadera
 2. Tror väldigt mycket på att man ska tänka positivt om allt och alla. Visst kan man sänkas ibland. Fast då får man försöka hitta det där positiva igen. Hoppas du också gör det. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Skrev om det där med tankens kraft och positiva tankar igår på bloggen! Jag tror absolut på att man mår bättre av att tänka positivt.
  Många kramar till dig!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz