tisdag, januari 21, 2014

Varm inombords

Varm inombords blir jag när jag läser era fina kommentarer! Glad och väldigt ödmjuk tackar jag för att ni kikar in hos mig. Så mycket vänskap och glädje jag hittar här i bloggvärlden. Det är så roligt att någon finner nöje i de inlägg jag gör här och att ni också tar er tid att lämna ett litet avtryck. Och det oavsett om jag är flitig på att surfa runt och kommentera själv.
 
Ibland hinner jag inte med lika mycket bloggande som jag skulle vilja och ibland tryter både inspiration och lust. Men lider jag av de två sistnämnda så är det bara att titta in hos någon av er, alla fantastiska bloggare det finns. Genast finns det hur mycket inspiration som helst och lusten att göra ett eget inlägg brukar inte låta vänta på sig allt för länge.
 
Idag vill jag rikta ett stort och varmt tack till alla er som hittat hit och lämnar ett litet avtryck ibland. Ni är helt otroliga och ni ger mig så stor glädje, det är ni som är en stor del i att den här bloggen lever och frodas. Ni får väldigt gärna komma med synpunkter, förslag eller önskemål på inlägg ni skulle vilja se här hos mig - kanske undrar ni något och vill ställa en fråga. Jag kan inte lova att jag kan tillgodose precis vad som helst men känn er välkomna att komma med önskemål:)
 
Ha en fin tisdagskväll och HEJA Sverige!

8 kommentarer:

 1. Alltid mysigt att titta in hos dig!
  Nä, ibland hinner man inte med bloggandet och då får det vara ok, en annan gång har man mer tid och hinner kika in hos andra och säga hej, så måste det få vara tycker jag. Ingen press med bloggandet, det måste kännas roligt...

  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera
 2. Tack det samma! Alla bloggar vi på våra egna villkor, det ska ju vara mysigt och rogivande.
  Ha en finfin kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. ja, du vet ju vad jag känner Suz!

  Så glad för att vi hittat varandra här. Du är en pärla!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Alltid kul att kika in. Kul att läsa om allt. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Alltid lika mysigt att kika in hos dig! Kram Anita

  SvaraRadera
 6. Tack själv för att du tittar in hos mig ibland och även "gillar" mina kuddar Facebook! Du är alltid så klok och varm och mänsklig!

  Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Alltid lika mysigt att titta in här, önskar dig en fortsatt fin onsdag. Kram Åse

  SvaraRadera
 8. Det gick inte så bra för Sverige. Själv ser jag mer fram emot OS i nästa månad. Blogglandia är en spännande värld. Tiden kan försvinna iväg snabbt. Ibland får jag riktigt skärpa mig för att hinna med andra saker. En taktik är att jag ställer en klocka som en gammaldags skolfröken berättar för mig att rasten är slut. Jag har märkt att det går utmärkt att vara olydig. Ingen vaktmästare eller rektor kommer och drar mig i ett öra om jag inte lyder bums. Ha en bra onsdag. Kram Bosse

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz