torsdag, januari 09, 2014

Torsdagsdrömma lite

 
Vinden viner runt husknuten, regnet piskar mot fönstret. I tekoppen finns Earl Grey de Provence och jag drömmer mig bort till Frankrike för en kort stund. Känner ni doften av denna underbara växt. Jag sticker näsan i tekoppen:) 
 
Lavendeln ovan fanns i vår trädgård i somras, men fälten nedan får jag endast drömma om (bilden kommer från tumblr.com).

 
Det är torsdag eftermiddag, nyss hemkommen från jobbet och jag har bestämt mig för att i januari är det här veckans städdag. Dessutom tänker jag byta sängkläder och bädda med nytvättade lakan. Åh, visst längtar man efter att torka dem utomhus!
 
Världens effektivitet råder och jag har snart helt tomt i tvättkorgarna också:) Strax städning, men först en stunds mys med tekoppen i handen, den fina jag fick i julklapp av dottern med "Supermom" på sidorna. Bäst att komma ihåg det när jag surnar till över hennes tvätt som ligger kvar i hallen, en halsduk på golvet och en oändlig rad skor i tvättstugan;) Får se om jag flyttar upp all tvätt på hennes säng, det enda lediga utrymmet i hennes rum ... tonåringar har en något annorlunda syn på ordning.
 
Ha en fortsatt fin torsdag alla fina därute! Och stort tack för alla fina kommentarer och att ni fortsätter kika in här hos mig:) Det värmer ju så otroligt mycket och ger mig driv att fortsätta blogga. Jag vet att jag är och har varit väldigt frånvarande i kommentarsfälten hos er, men ni ska veta att jag kikar in så ofta jag hinner. Ibland finns det liksom inte den där lilla extra tiden för att hinna med att skriva några rader hos er, men ambitionen finns och det får vara det viktigaste just nu.
 
Torsdagskram från mig!

6 kommentarer:

 1. Underbar påminnelse om min längtan till sommarens lavendelboost! :-)

  Ha en fin kväll i nystädat och nybäddat!

  Kram
  Anki

  SvaraRadera
 2. Nu längtar jag ännu mer till sommaren! Bara älskar lavendel!
  Ha en mysig kväll i ditt nystädade hem!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Så fin lavendel. Känner igen mig när jag hör om din dotter. Har det rätt likt hos mig. Verkar som det där med ordning inte är något för tonåringar. Men de växer väl ifrån det. Hoppas jag. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Oj vad vackert! Känner som du att ibland hinns det inte med att skriva några rader men det är skönt att det är så för de flesta av oss då släpper pressen att man måste skriva..vi finns där ändå`!

  Kram

  SvaraRadera
 5. I dag hinner jag med en liten bloggrunda och då kikar jag förstås in till dig och säger hej. Önskar jag hade mer tid att göra besök i bloggvärlden för det är ju så roligt.
  Här tänker jag strax dra igång med lite städande, i morgon har vi bjudit över några vänner så då känns det bäst att ha lite ordning och reda.
  Ha en bra dag
  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera
 6. De där lavendelfälten.....har aldrig sett något i verkligheten men hade gärna gjort det. Det måste ju vara helt sagolikt vackert! Och doften!!
  Underbart.....
  Ha en fin helg!
  Kram Jennica

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz