onsdag, augusti 07, 2013

Fina dagar

Häromkvällen bakade vi pizza på stenen i grillen, det blir en helt annan känsla än i ugnen. Men det är en konst att få glöden rätt, vi laborerar med var det blir bäst att lägga kolbädden och dessutom varierar deg och fyllning så det är en skön utmaning varje gång!

Men vilka dagar vi har och vilka kvällar! Varma vindar, sitta ute i sena kvällen och titta på stjärnorna och känna daggen falla. Visst är det lite vemodigt nu när det börjar bli mörkt fortare, fälten tröskas och det luktar speciellt av augusti. Himlen får en speciell färg och getingarna börjar bli lite väl påträngande. Men vi fortsätter lagra de sköna sommarstunderna, tar vara på varje sekund som bjuds.


Och igår, vad ska jag säga!? Det finns inte ord för den härliga eftermiddag jag spenderade med två superfina tjejer som jag mött via bloggen - Lotta, Min plats i solen och Nettan, Livets Pussel. Tack tjejer, för de där energigivande timmarna på Tirups Örtagård igår. Just nu kan jag inte beskriva det mer ingående, jag hittar som sagt inte de rätta orden!

Härligt med alla sommarmöten och fina vänner,
gamla som nya:)

2 kommentarer:

 1. Ja tänk vad vackra augustikvällarna kan vara vännen! Och vår träff i går, så energigivande och så kul, måste bli på ett café i höstrusket med regn som smattrar och prat om boken vi har framför oss. Vilken lyckträff!

  Kramar
  Nettan

  SvaraRadera
 2. Tack själv kära Suz för en helt fantastisk eftermiddag! Det var sååå roligt att äntligen får träffa er två ansikte mot ansikte. Få krama om er och sitta ner och timme efter timme prata om livet. Lika härliga och varma som jag hade förväntat mig. Det måste vi verkligen göra om.♥

  Kram på dig

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz