söndag, augusti 11, 2013

Det känns


Det känns ... vemodigt, lite söndagsångest. Sista dagen på semestern! Vad ska jag göra av den här dagen för att den ska bli så bra som möjligt?

Och där släpper vi den prestationsångesten, bums! Jag har läst ut ytterligare en bok, ätit brunch med mannen, bloggat lite och nu tar jag en stund vid symaskinen. Och det är klart att det blir en eftermiddagsfika, ute om det är torrt efter regnskuren annars i uterummet. Solen tittar fram - vi fikar nu, med detsamma:)

Börjar kanske med en ny bok, kikar lite i kalendern på veckorna och månaderna framöver och konstaterar att det redan finns roliga saker inplanerade. Fler kan det bli!

Behöver verkligen inte känna någon ångest, här har då sannerligen inte slösats bort någon tid! Det har njutits, ätits, åkts cabbeturer, träffats släkt och vänner men också slappats och vilats. Vi har verkligen haft semester!

Så jag summerar snabbt att det är den känslan jag ska känna - semesterkänslan! Ta den med mig in i arbetsveckan och uppskatta tiden.

Sköt om er och ha en fortsatt skön augusti!

6 kommentarer:

 1. Samma här, exakt! Du har summerat min känsla in i detalj. Börjar också jobba imorgon men sitter just nu ute på verandan och äter yoghurt med jordgubbar och solvarma svaga vindar runt benen :)
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 2. Ha en underbar start på veckan kära du! Jag är säker på att den blir bra med massor av underbara upplevelser!

  Kramar

  Nettan

  SvaraRadera
 3. Underbart!! Låter väl ändå härligt att kunna se tillbaka på en sådan sommar!! Jag tror vi kommer klara hösten galant!
  Jag vill gärna att du mailar mig lite olika citat, det är ju ändå roligt om man kan hitta en anteckningsbok som är lite personlig. Men tyvärr har jag inte möjlighet att beställa flera åt gången det får bli efterhand då de nya återförsäljarna dyker upp! Får hålla tummarna att det blir många nya kollegor i höst både för din och min skull ;)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Alldeles rätt tänkt och en underbar inställning! :-)

  SvaraRadera
 5. Kloka ord det är precis så det ska vara. Kram och ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 6. Älskar din bild Suz! Vacker och vemodig på en och samma gång.♥

  Imorgon njuter vi av sista söndagen innan vardagen kickar in igen och precis som du kommer jag att njuta fullt ut och absolut inte känna någon ångest. Sommaren och ledigheten har varit ljuvlig och jag ser med spänning fram emot allt det nya och det gamla trygga som väntar i vardagen och hösten. Nya äventyr! :)

  Jag hoppas att du har haft en riktigt bra första arbetsvecka vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz