torsdag, augusti 29, 2013

Blomma stolt

 
Redan torsdag! Den här veckan har försvunnit i ett endast rapp, har absolut ingen aning om hur tiden kunde gå så snabbt. Vi har kastats in i vardagen, blandat med lite här och lite där som gör oss både glada och nöjda och lite mer uppochnervända.
 
Försöker hitta in i ett lagom tempo. Lagom, visst är det ett fantastiskt ord! Men i fallet att hitta rätt tempo är det egentligen mer en fråga om att hitta mitt tempo, vårt tempo - så att familjen fungerar på ett bra sätt. Så att vi alla blommar lika stolt som vår vackra pelargon på dagens bild:)
 
Nu blir det te och matplanering samtidigt som jag slår ett halvt öga på Kockarnas kamp. Sen blir brittiskt kriminaldrama, Broadchurch, spännande. Mannen min är på byalagsmöte och dottern jobbar.
 
Lite mör är jag allt efter en rejäl omgång massagebehandling för ryggen och nacke-axlar idag. Välbehövligt, men det gjorde vansinnigt ont. Fast oj så skönt det var efteråt, när jag faktiskt kunde röra mig utan att det ömmade både här och där! Fick också lite tips på hälsosam mat som gör gott för kropp och leder och nu ska jag försöka tillämpa så mycket som möjligt av det. Faller det väl ut kommer ni garanterat att få höra mer om det här;)
 
Ha det fint!

4 kommentarer:

 1. Så härligt det låter med lagom, det är något jag strävar efter, en lagom insats i skolan och veta att det faktiskt räcker.

  Härligt att få tips om hälsosam mat, du får gärna berätta vidare om det känns bra.

  Kram & trevlig helg
  Nettan

  SvaraRadera
 2. Kikar in lite för att se vad du har för dig :) Är trött och har huvudvärk så jag tror att du får avsluta min kvällsrunda. Lagom låter bra. Jag tror att jag hänger med på det jag också. Åh så skönt med massage. Behöver det jag också. Troligen därför jag har huvudvärk. Det sträcker och drar i nacken. Hoppas du får en skön helg och att solen skiner på er! :)

  Kram Hej hej!

  SvaraRadera
 3. Ja, lagom! Så bra ord. Det finns inte någon motsvarighet på engelska, tyvärr ;)

  Tycker det låter ljuvligt med massage. Jag planerar en Lotta-dag imorgon som förhoppningsvis innehåller ansiktsbehandling och lite massage också. Jag börjar med att springa - nytt för mig! Jag är en soffpotatis som börjar försiktigt och det känns bra.

  Stor kram Suz, ha en jätteskön helg!

  Lotta

  SvaraRadera
 4. Jag tror att det är viktigt det där - att finna sin egen rytm. Sin familjs rytm. Den rytm som fungerar i vardagen. Att inte bry sig så mycket om andra människors rytm och prioriteringar utan finna det som fungerar för just dig och din familj. Jag hoppas du hittar ditt lagomläge vännen och kan vila i den känslan i höst.

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz