lördag, december 01, 2012

Lördagsmys i adventstid


Nu svämmar bloggvärlden över av adventsstök och mys. Härligt och inspirerande, gäller att läsa på rätt sätt och inte känna sig stressad över allt som andra gör, utan hitta sin egen väg och välja vad jag vill göra. Hur vi får det så mysigt som vi vill är det viktigaste. Att jag sedan stöter på många roliga och mysiga tips på vägen genom bloggandet ser jag som en ren bonus. Att hitta nya, oprövade vägar att själv pröva!

Tack för all härlig inspiration alla fantastiska, idésprutande och vackra, stämningsfulla bloggare därute i cyberrymden! Det är så roligt att kika in till er och hela tiden hittar jag nya ställen att besöka.

Nu är det dags att steka hjortfärsbiffar, fixa lite kantarellsås och korka upp en flaska rött. Sen njuter vi av lördagsmys, ser Så mycket bättre och har det riktigt gott!

Önskar alla som hittar hit en fantastiskt mysig lördagskväll!
Kram på er, alla fina<3

1 kommentar:

  1. Du har så rätt Suz, det gäller att ha lite distans till bloggläsandet i dessa julstökstider. Att glädjas och inspireras men inte låta sig stressas eller för den delen tro att alla hinner med allt. Alla väljer vi bort något till förmån för något annat vilket kanske inte alltid framgår på bloggar.

    Bara för att någon förmedlar en "happyfeeling" alltid på sin blogg innebär det ju inte per utomatik att den person lever ett "happylife" alla dagar. Inte heller att andra lever ett mer spännande, innehållsrikt eller lyckligare liv än en själv.

    Nej, det gäller att vara trygg i sig själv och det liv man själv lever och och inte börja jämföra. Utan bara läsa, glädjas och bli inspirerad. Och när man släcker ner skärmen vara tacksam över allt det fantastiska som finns i ens eget liv. Det som är verkligt. Här ch nu.

    Stor kram till dig du kloka

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz