onsdag, december 12, 2012

Förtrollande

Visst är det alldeles förtrollande vackert! Idag tvekade jag inte en sekund när jag kom hem från jobbet ... tog kameran på magen och traskade ut i skogen. Lät snön knarra under fötterna, ögonen fröjdas åt allt det vita och glittriga och känna kylan bita i kinderna. Kallt men alldeles underbart! Vindstilla och solsken och massor av snö för att vara Skåne. I dessa lägen kan jag inte klaga på vintern. Tvärtom, det är så här jag vill ha det när vi går in i december.
 
I skrivande stund kryper termometern ner mot minus 15 grader och håller detta i sig blir det inomhusfix helt och hållet imorgon. Men först chaufför på morgonen åt fyra morgontrötta tonårstjejer som ska hinna med bussen till skolan (men vi är så glada och tacksamma föräldrar som gärna har dem här på tjejkväll istället för på någon "blöt" lussevaka), sen jobb och lite ärenden.
 
Siktar på julkortstillverkning en masse, koka julmarmelad och baka saffransskorpor. Mycket på en gång? Nejdå, skorporna är lätta att göra och tar bara tid att torka, marmeladen ska inte koka så länge som förra året;) och julkorten ... ja, de skulle ju varit påbörjade för länge sedan:)
 
 
Ha en fortsatt fin vecka!

2 kommentarer:

 1. Hej Suz!
  Vilka vackra foton och fina ord till! Du bor i fantastisk miljö!
  Hoppas du haft en bra dag och sitter uppkrupen i soffan nu. Kanske tea till? Det är det som gäller här hemma nu!
  Trevlig helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder av ett vintrigt Skåne Suz och visst har det varit gudomligt vackert utomhus den senaste tiden. Idag däremot har det regnat och varit dimmigt mest hela tiden. Men det har sin charm det med. Åtminstone om man har en mysdag tillsammans med yngsta dottern på stan efter ett tandläkarbesök. :)

  Stor varm kram
  Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz