onsdag, februari 15, 2012

Tiden rusar


Oj vad tiden springer iväg! Kikar bara in lite snabbt för att önska er alla en fortsatt bra vecka. Jag har inte glömt bort er, längtar efter att få uppdatera mig bland alla mina favoritbloggar :) Men tiden har inte räckt till denna vecka, mycket saker som pockar på uppmärksamhet och en tvättkorg som dignar ... nåja, det börjar ta på det lite. Hur mycket tvätt kan tre personer producera egentligen!!!

Härom kvällen kunde jag omöjligt somna så tidigt som jag ville. Var jättetrött och bara längtade efter sömn, funderade till och med ett tag på att gå upp och blogga :)  Och det var inte ens fullmåne - den klarade vi av förra veckan! Hur trött var jag då igår morse? Trött som i att dra täcket över huvudet och somna om, men gick det? Nej då, upp och iväg med dottern till bussen och sen till jobbet.

I morgon eftermiddag ska jag agera gå-ut-med-hunden-hjälp, jättemysigt :) Då kommer veckohandlingen gå i 190 för jag vill hem till hunden, en så go och mysig fyrbent får man leta efter så jag är jätteglad att min väninna bad mig :)

Snart är det helg! Kikar in till er då ... ha det bra, kramis!

3 kommentarer:

  1. Här finns det fler som är trötta kan jag lova, sover dåligt och för mycket att göra. Jag ha rlovat mig själv att varva ner o ch det kommer snart.
    Så fint du gjort med pärlhyacinterna.

    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Hallå!! Jättekul att träffa dig med! Stort lycka till med ditt nya sidojobb och kommande projekt. Ska bli spännande att följa dig!

    Helena

    SvaraRadera
  3. Hej! Vilken fin blogg du har! Det var jätte kul att träffas på eventet! Ha en fin helg!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz