tisdag, februari 28, 2012

Den där tiden ...

Dekorationsbollar Zelected by Houze, Welcome-skylt inköpt hos A Mouse in A House

... ja, den där tiden som aldrig vill räcka till. Alltid finns det något man vill hinna som får ligga till sig en liten stund till. Varför ska jag ha så himla svårt att prioritera. På jobbet brukar det gå ganska bra och ännu mycket bättre i min nuvarande anställning. Men hemma - alltså det är omöjligt! Jag vill och vill och vill men hinner inte. Och vill inte stressa, det har jag lovat mig själv.

Men ikväll ska jag sätta mig och göra en lista med alla projekt jag vill göra. Sen ska jag få med de där nödvändiga sakerna som också behövs och som liksom dyker upp varje vecka. På det får det bli ett litet schema och sen kan jag nog sortera begreppen lite bättre :)

Nu är det matlagning nästa, lite ekonomikoll och så kvällens avsnitt av "Mot alla odds". Nu dök också resten av familjen upp och då erbjöd sig mannen att ta hand om ekonomikollen medan jag fixar middagen, väldigt snällt. Jag håller ju på med ekonomikoll dagarna i ända, visserligen inte vår egen men ändå - det finns liksom en viss gräns för vad man behöver per dag ;)

Ikväll kör vi Pasta Bolognese eller spaghetti med köttfärssås helt enkelt. Varför krångla till det :)

Ha en go' tisdagkväll!

3 kommentarer:

 1. Listor är bra! Tycker det är ett bra sätt att få lite koll på saker, då känner man sig ofta mindre stressad också.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Hej du fina!

  Ja, det kan ibland vara svårt att få ihop tiden. Det finns så mycket vi vill hinna med och kanske är det just det om är problemet - att vi ställer för höga krav på vad vi vill, ska och bör hinna. Omöjliga to-do-listor helt enkelt. Istället för att gå och lägga oss och tänka på det vi inte fick gjrt ska vi ju gå och lägg oss och vara tacksamma för så otroligt mycket vi gjort och uplevt under en dag. Så stressa inte vännen. Du är good enough. Det är jag med och jag tror att vi alla gör så gott vi kan helt enkelt. Vad mer kan vi begära?

  Ta nu hand om dig Suz och ha en fortsatt fin vecka!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Hej Suzann!
  Ställ inte för höga krav, du hinner säkert med vad du skall,det kommer en dag imorgon också. Jag vet
  Kram Elsa

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz