söndag, februari 05, 2012

Söndagslunk


Söndagar kan vara så lugna och fina!

Ibland måste man bara få ta det oerhört lugnt, i sitt alldeles eget tempo, sova länge, fundera över veckan lite, sitta i soffan och titta på inspelade avsnitt av Mot alla odds, samla ihop sig lite och hitta energi.

Kanske köra en maskin tvätt och känna sig lite nyttig eller fixa något annat som fått skjutas upp ett tag. I varje fall så gillar jag att ta det lilla lugna på söndagarna.

Vill passa på att tacka för kommentarer och respons på min blogg, jättekul, det värmer verkligen. Och det går inte en gång jag är inne och kikar runt hos er, så hittar jag någon ny fin blogg. Herregud, jag skulle vilja följa er alla! Men det får bli en kik då och då ... måste ju även värna om de fina människor som finns i min direkta närhet! Vi ska vara rädda om varandra allihop.

Här är det fortfarande kallt och lite snö, en vinter blev det till sist. Och det är bra - då uppskattar vi våren ännu mer när den anländer. Längtar!

Ha en riktigt bra vecka!2 kommentarer:

 1. Tack snälla söta för din kommentar hos mig!
  Å vad roligt att se dina bilder från ZbH :)
  Så fint du gjort det!! Nu gav du mig en hel massa inspiration!
  Visst är det lite smådarrigt, så här i början... Jag har inte haft min första visning ännu, så det är en hel del som snurrar runt i huvudet.
  La till mig som följare, för jag vill inte missa något av dina fina o tänkvärda inlägg :)
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Låter som en riktigt mysig söndag Suz och visst är söndagar riktigt härliga dagar. Jag hoppas att veckan har fortsatt på samma härliga sätt? :)

  Ja, tänk vad många fina bloggar det finns i bloggvärlden och ibland önskar man att det fanns tid att besöka dem alla men det går ju tyvärr inte. Som du säger finns det ju ett liv utanför datorn som kräver vår tid också. ;)

  Ha nu en riktigt fin vecka kära Suz och ta hand om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz