lördag, februari 04, 2012

Inredningsfrossa

Zelected by Houze, hemma hos oss, bara älskar tallrikarna och skålarna!

Jösses vad kul jag hade igår:) Började redan i torsdags kväll och dukade och ställde upp grejer i hela allrummet, packade upp varenda pinal i kollektionen och försökte tänka ut hur jag kan presentera det på bästa sättet utifrån de förutsättningar jag har här hemma och olika sätt som jag kan tänkas möta när jag ska hålla visningar i hem som jag kanske inte sett förut. Vad behöver jag tänka på att be om inför dessa visningar etc etc.

Lyktor och textilier i en skön blandning

Zink är aldrig fel. Brickbordet kommer från Granit och krukan minns jag inte, den lilla Welcome-skylten har jag köpt hos A Mouse in a House, men övrigt är ZbH.
Orkar ni lite fler bilder ...

Olika stilar - alltså något för alla! Och kul att blanda gammalt och nytt:)

Lite mera zink, men i den rostiga varianten.

Igår började jag med att lite praktiskt skriva ner på en liten handlelista vad jag skulle behöva . Sen en sväng till Ystad där jag hoppade fram och tillbaka mellan butikerna och så naturligtvis en sväng inom Röddingebergs för att köpa lite av det goda teet Earl Grey de luxe, klarar mig inte utan ;) Sen spenderade jag hela eftermiddagen igår med piffing, fotografering och en massa tankearbete ... det är länge sedan mina "små grå" fick jobba med sådana här uppgifter och vet ni - jag tycker det är så himla kul!

Ha en go' lördag mina vänner!


6 kommentarer:

 1. Vad mycket fina saker! Verkar spännande, synd att du är så långt bort :)
  Kram Agneta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, roligt att höra:) Du får ta en semestertripp till Skåne!
   Men om du är intresserad av att ha ett party är det enklast att kontakta Zelected by Houze, de kam slussa dig vidare till närmsta konsulent. Har du fallit för något och vill beställa, kan du kontakta mig :)
   Men bara att du gillar grejerna är roligt, tack för att du kommenterat:)
   Kram Suz

   Radera
  2. En semestertripp är inte helt omöjligt jag har nämligen svägesrkan med familj i Ystad. Tyvärr blir det alldeles för sällan vi ses.

   Radera
 2. Ja det är trist när man har släkt och vänner på långt håll. Vi har vänner 70 mil bort som vi gärna skulle besökt oftare.
  Men skulle det bli Skåne för er del så hör gärna av dig :)

  SvaraRadera
 3. Vännerna 70 mil bort vill gärna komma till Skåne-vännerna i sommar. Jag undrar om och när det kan tänkas passa. Jättehärliga grejer, lycka till, det kommer gå skitbra. Stora kramen Kikki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halloj!
   Ni är välkomna precis när som, vi grejar det på något sätt! Kul att du lämnat avtryck här, men jag vet ju att du kikar in då och då, när tiden räcker till:)
   Vi hörs på telefon snart!
   Kramar Suz

   Radera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz