söndag, februari 12, 2012

Att ha söndag efter bloggevent


Nej, det blir inga smaskiga bilder ... dyker säkert upp hur många som helst på andra bloggar :) Själv lämnade jag dotterns kamera hemma och bara njöt av gårdagens bloggevent som fina Emma hade ordnat. Vilket jobb hon lagt ner, vilken dag och kväll vi hade!!! Jag inleder dagens inlägg med Att ..., för det brukar Emma göra och det här inlägget är ett stort TACK till henne!

Jag vet att det är många i min bekantskapskrets som inte har något till övers för metaforer som "Bär ditt barn som den sista droppen vatten" och "Jag simmar från stranden jag till stranden du i havet vi", men jag gillar att lyssna på Björn Ranelid och få lite tankekullerbyttor när han levererar sin ranelidska i en aldrig sinande ström av metaforer. Jag skulle gärna köpt hans bok Jag skänker dig mina vackraste ord, men den tog slut ganska fort - kanske för att jag tror att det är den som är lättast att ta till sig, inbjuder att bläddra i, läsa metaforerna på olika språk och inte plöja igenom i sin helhet på en gång - för även om jag gillar Ranelid och haft honom som lärare i filosofi, så måste jag säga att det måste vara i lagom dos ;)

Att få sminktips från en druga och hårstylingtips från Böddi och hans assistent stod också på programmet och när assistenten pekar på mig och undrar om hon får fixa sin frisyr på mig för att visa alla att det bara tar ca 3 minuter, så blir jag så överrumplad att jag bara finner mig själv gå upp på scen och slå mig ner i en stol och låta henne tuppera, spraya och sätta upp mitt hår i en frisyr som jag aldrig ens har tänkt tanken att jag skulle låta någon göra. Allt hår från ansiktet - hjälp vad jag kände mig naken och utlämnad, jag som brukar gömma mig bakom håret och ibland glasögon också! Många peppade mig och tyckte det blev jättefint, själv kände jag mig mest konstig :) Och när mannen och dottern hämtade mig på kvällen blev reaktionerna ganska svala (minst sagt), även om dottern sa att det var jättefint. Och tur var kanske det, några 3 minuter skulle det inte tagit mig, snarare 3 timmar!

Under hela dagen var det dessutom en hejdundrande utlottning från massor av sponsorer; resor, sängkläder, presentkort och väldigt mycket mer - men jag hade ingen tur där ... men blev ändå inte lottlös för det delades ut dubbla goodiebags och bjöds på smaskiga Limhamnsbomber och massor av trevliga människor.

På kvällen bjöds det på tapas, dragshow och ett par galningar från Eslöv och naturligtvis massor av skratt :)

Tack Emma och alla trevliga eventdeltagare, vilken dag!

PS. Gissa om det blir världens skrotarsöndag idag! Soffa, tv och familjen - here I come ...

5 kommentarer:

 1. Tack själv! Och ja, nu börjar jag bli tjatig, men du var väldigt fin i håret!
  Ha en mjuk söndag i soffan! Det ska jag ha...
  Kram C

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du blev fantastisk fin i håret och ja vilken dag. Ha en skön söndag
  Kram

  SvaraRadera
 3. jag tyckte du klädde otroligt bra i den frisyren och blev så glad då du modigt hade den kvar även på middagen :)

  //a n n a, med de randiga byxorna ;)

  SvaraRadera
 4. Oj det låter som en superdag, verkligen!

  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Jag tycker du blev jättefin i håret. :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz