söndag, februari 12, 2012

Vilken vecka!


Lykta och kuddfodral från Zelected by Houze

Här ska jag mysa resten av dagen! Förhoppningsvis tillsammans med resten av familjen :) Den här veckan kräver en riktig slapparsöndag ... jobb som vanligt naturligtvis, mina tre första visningar för ZbH och så Bloggevent (se förra inlägget). Det blev en intensiv vecka och kanske berodde det på lite dålig planering, men så blir det ibland.

Tack till er som kommenterat på senaste tiden hos mig! Ni ska veta att det värmer jättemycket, min blogg är ju inte så stor så det är klart att jag blir extra glad när det är någon helt okänd som hittar hit och inte bara "nära och kära". Ni är så välkomna!

Som ni kanske förstår har jag inte spenderat jättemycket tid vid datorn de här veckorna, så misströsta inte om jag inte lämnat avtryck hos er. Det kommer, jag vill gärna bekanta mig med er också. Gillar att hitta nya bloggar och få nya infallsvinklar och inspiration när det gäller allt mellan himmel och jord, inte bara inredning. Bakning, böcker, pyssel, livet och mycket annat och i bloggvärlden är det verkligen en skön blandning av alla olika stilar.

Ha en riktigt skön söndag!

2 kommentarer:

 1. Hej Suz!
  Vilken vecka du haft! Fantastiskt! Ngt att minnas länge men också få tid att reflekter över!
  Bloggeventet låter minnesvärt! Jag skulle bra gärna lyssnat till Ranelid!
  Spännande fas du befinner dig i med din nya sidkarriär! Måste kännas suveränt att vara igång med det nu!
  Vi är hemma krassliga men det kommer andra friskare helger!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att höra att det går bra!!!
  Å vilken vecka... förstår att du behöver ladda!
  Jag är lite sen i starten och har inte min första visning förrän i slutet på februari. Kan tänka mig att det är en hel del saker som dyker upp under resans gång:)
  Bara att försöka vara så förberedd man kan....
  Kram Marie

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz