söndag, november 06, 2011

Söndagspyssel


Så är det söndag igen ... och var blev veckan av? Det undrar säkert tonåringen i familjen ännu mer, hon har ju haft höstlov. Tiden bara flyger iväg och advent närmar sig med stormsteg. Ännu kortare tid är det till jag skiftar jobb, spännande! Och igår fick jag reda på att det finns plats till mig på en av inspirationskvällarna hos A Mouse in A House och det ska bli så himla kul att få göra en julekrans till advent :)

Jag gillar verkligen att pyssla här hemma, både att fixa med inredning och saker till mig själv eller någon annan. Möblerade om i min syhörna och tänkte att det ska få hända lite saker där ... vill göra det lite mysigare och pyssligare där - så att inspirationen kan flöda fritt. Tänkte försöka samla allting på en plats, band, tyg, pärlor, stickor och garn etc. etc. Men jag vill inte att det ska bli rörigt, så någon sorts förvaring måste jag först lösa. Det får helt enkelt bli lite fler lådor till hyllan som redan finns där, så idag blir det lite jakt på alla fina nätbutiker som finns. Funderade också på om jag skulle fixa till en liten moodboard, där jag kan sätta upp små skisser, idéer och tyg- och färgprover när jag funderar över något nytt projekt.

Och så vill jag uppdatera mig på bloggarna jag brukar följa och det brukar alltid medföra att jag hittar till någon ny inspirerande sida och så vips har det försvunnit en lång stund. Det är en jättevärld av vackra bloggar som finns därute, jag har så svårt att välja och vill läsa alla! Och jag blir alldeles fulltankad med nya idéer varje gång jag surfat runt en stund, som till exempel de söta granarna här och den fina lövkransen här som jag hittade när jag kikade in hos Lilla Kråkslottet. Angelica med Lilla Kråkslottet hade lämnat en liten kommentar hos mig och då vill jag naturligtvis kika in hos henne och fastnade direkt. På den vägen är det och jag har upptäckt att bloggandet kan ta hur mycket tid som helst ... fastän det är ju självklart jag själv som bestämmer hur lång tid det får ta :) Ibland kommer det säkert att dröja mellan mina kommentarer, men idag tar jag mig lite tid att följa upp vad som hänt hos er.

Lite annat kommer jag säkert också att ta mig för idag, som en stunds stickning på strumporna jag fick material till i julklapp förra året ;) de ska kanske få användas denna julen ... ehh, jag sa kanske!

Ha en riktigt go' söndag mina vänner!

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Ta gärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där det finns smycken för dig och accessoarer för ditt hem.

  Bland annat har vi lägst webbpris i Sverige på Kew Royal Botanic Garden's populära doftljus!

  Skäm bort dig själv i höstmörkret, eller varför inte vara ute i god tid med julklapparna?

  Välkommen!

  Vänliga hälsningar,
  www.missalicia.se

  PS. Just nu pågår en tävling på vår Facebooksida: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702

  SvaraRadera
 2. Ja du de där med bloggar tar tid. Man skriver själv, läser andras, hittar nya, kommenterar andra och svarar på kommentarer. det finns ju så mycket underbara bloggar som inspirerar och man vill följa. Jag försvinner alltid in i bloggvärlden. Även när jag inte sitter vid en dator så finns jag i bloggvärlden och funderar på nästa inlägg osv. Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Suz!
  Tack för fina kommentarer inne hos mig! Ja det där med bloggandet kan som du skriver verkligen ta hur mkt tid som helst. Inte helt lätt att hitta balansen ibland!!!
  Så kul med inspirationskväll på A Mouse in the House!!!
  Önskar dig en skön söndag kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Bloggandet kan verkligen ta hur mycket tid som helst. Mest läser jag men har nu fått lite mer lust att skriva och kommentera. Däremot har det varit lite svårt att kommentera ibland. Du verkar ha haft en bra söndag, skönt att få ordning på sakerna :)
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Härlig blogg du har.
  Visst tar det tid det här med bloggandet, det finns ju sååååå många.....

  Ibland måste man bara ta en paus ifrån det och varva ner men det bästa är ändå att man bestämmer själv när och hur ofta man vill blogga!
  Det ska ju inte kännas som ett tvång, då är det dags att pausa!

  Ha det gott,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 6. Ååå, så bra att du hade en bild på den vita brandsläckaren!! Jag har inte bestämt mig för om jag ska den vita eller den kromade i mitt nya lilla hem. Vi har en här, men den får väl stanna hos sambon, så tar jag med mig min lilla Chick-a-Dee-brandvarnare och skaffar mig en ny brandsläckare :)

  Hoppas du har en fin dag!
  Kram Maria

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz