lördag, februari 07, 2015

Väntar på frukost

 
Just det, sitter här och väntar på frukost. Så går det när man (läs jag) inte masar sig upp i tid för att få igång bulldegen. Men ganska övertygad om att det blir bra när det väl blir frukost. Varma, nybakade bullar direkt från ugnen, marmelad, färskpressad apelsinjuice och te i massor. Någon som protesterar? Knappast min familj i varje fall.
 
Sen måste jag beklaga att det inte blev några glada tillrop hos er igår, alla fina bloggvänner jag ville kika in hos och kommentera. Det var så länge sedan och jag var så sugen på att läsa ikapp. Men allt jag fick till svar från "kära" datorn var att era sidor inte gick att nå, om jag verkligen hade rätt adress och kom jag in någonstans då gick det inte att lämna kommentarer. Det slutade med att jag stängde ner och lagade mig en stor kopp te, gosade till det i soffan och läste en bok istället. Trevligt det också!
 
Men idag ska jag göra ett nytt försök, tror nog att det ska bli en stund över. Säkert någon sport på tv som inte jag är sugen på och efter en lördagspromenad i blåsten kan det vara skönt att slå sig ner och ta en stunds bloggläsning, om nu jag lyckas idag. Håll en tumme för mig:)
 
Ha en strålande lördag<3


5 kommentarer:

 1. Men guuud så gott! Just nu känns det som om allt handlar om mat.....går på detox just nu och har nu tre dagar kvar....sen ska jag minsann också äta goda frukostar igen! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Nybakade bullar låter så mycket trevligare än datorstrul :) Hoppas att du har haft en bra dag.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Nybakade bullar låter så mycket trevligare än datorstrul :) Hoppas att du har haft en bra dag.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Så gott med en sådan lyxfrukost, det borde man ha varje lördag ;) Blir allt lite sugen att fixa lite frallor till helgen... nja vi får se hur pigg jag är ;)
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kramen

  SvaraRadera
 5. En go torsdags kram till dig bara ♥
  Kristina

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz