onsdag, mars 12, 2014

Vilken vecka!

 

Jag skulle föredra att få leva efter citatet ovan:) Den här skylten hälsade oss välkomna till hotellet i Fort Lauderdale ... men nej, det här blir inte Florida del 4. Vi väntar lite med nästa del. Tar istället vara på våren här hemma.

Fast veckan kunde banne mig börjat lite bättre! Påkörd i en rondell i måndags morse på väg till jobbet. Det tog inte hårt men tillräckligt för att bli en rejäl bula i kofångaren som måste lämnas in för reparation. Och så frustrerande med all tid som måste läggas ned på detta, trots att det inte var mitt fel! Gissa om det blev en rörig dag på jobbet ... som tur var fick jag en paus när min fina kusin hämtade mig för lunch:)

Rörig dag på jobbet fortsatte igår, med en rejäl huvudvärk som följd. Eller kan det månne vara fullmånen som spökar igen? Det är ju inte dags förrän på söndag, men jag har noterat att det tyvärr blir såhär ibland - flera dagar i förväg. Gör säkert inte saken bättre med en massa huvudbry ändå ... tur att jag ändå hade tid med en liten stund i vårsolen.

Men fy sjutton för att vakna med huvudvärk, känna att jag måste linda in varje uppgift idag med bomull för att vara så snäll mot värken som möjligt. Vakna alldeles för tidigt när man känner att man verkligen hade behövt all sömn man kan få, så onödigt! Men jag vet att jag inte är ensam och skänker en tanke till alla er som har någon form av värk ni kämpar med. Jag beundrar ert tålamod och kamp och kan till en liten del sätta mig in i hur det måste vara. Och så sitter jag här och gnäller för en dag då och då. Som naturligtvis aldrig inträffar när man har tid till det. Men å andra sidan har vi väl aldrig tid för att vara sjuka ...

Nu måste jag släpa mig till jobbet, uträtta något vettigt där, handla, köpa medicin till dottern som fortfarande kämpar med mastodontförkylning och sen hem och greja med provsmakning som vi ska ha imorgon (på mannens och min bröllopsdag). Provsmakning av lite smått och gott som är tänkt att dyka upp nästa vecka, när jag går en sån där dag till mötes som jag inte riktigt kan förstå redan är här!

Nu kör vi onsdag, tar hand om oss och som sagt - lindar varje uppgift i bomull så den inte blir så tuff!

Ha en fin onsdag!

3 kommentarer:

 1. Tack för din glada kommentar hos mig! Nu får jag bestämt skicka lite sympatikramar till dig istället. Är själv hemma och kurerar en förkylning som inte är av värsta sorten, men jag tänker inte vara tapper och kämpa mig till jobbet utan stannar hemma och hoppas på att bli bra fortare så här.

  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Låter som om du haft en riktig skitvecka, men det blir bättre! Solen skiner i alla fall ;)
  Styrkekramar!

  SvaraRadera
 3. Tack rara du för dina fina ord härom dagen! Hoppas att ni får en härlig onsdag och att dottern kurerar sin förkylning och snart mår bra igen.
  Starten på din vecka kunde dock ha varit bättre och jag hoppas att allt är bra med dig vännen!

  Kramar
  Nettan

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz