onsdag, mars 19, 2014

Happy Birthday

Det startade redan igår, med överraskande blomsterbud till jobbet med ljuvlig bukett från fina vännerna och sedan uppvaktning från kollegorna! Och nu på morgonen har jag blivit bjuden på frukost av min goa familj och med paket också ... trots att vi hade bestämt att vår härliga resa är årets present till varandra (mannen min fyller också det där "magiska" årtalet till sommaren)!

Det är min dag idag och jag ska njuta så mycket jag bara kan:) Lunch med mina föräldrar och ikväll väntar någon slags överraskning som mannen min och dottern kokat ihop. Däremellan ska jag bara ta det lugnt och njuta av en helt ledig dag. Gilla gratulationer som trillar in från lite olika håll och ladda upp inför fredagens bubbelfirande med inbjudna gäster.

Och åldersnojan? Den håller vi på avstånd:) Det finns absolut ingenting att göra åt att åren går och det är ingen idé att gå omkring och tänka på det. En sak slår mig dock, jag tror faktiskt att jag har börjat på att bli riktigt duktig på att ta vara på stunderna och njuta här och nu.

Nya mål? Att bli ännu bättre på att inte skjuta upp saker - både roliga saker som att åka på semester, man vet aldrig hur många tåg det går;) Och mindre roliga saker, som man gärna förtränger till sista minuten, som deklaration och sånt ... gör det direkt! Eller nästan i varje fall;)

Ha en riktigt bra dag alla fina -
det ska sannerligen jag försöka ha:)

7 kommentarer:

 1. Ett STORT grattis fina!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Hipp hipp hurra på din stora dag. Njut av dagen ! Så gulligt med fin present ändå. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Stora varma grattiskramar från oss! Njut av din stora dag och av att bli ompysslad och hyllad. För det är du så värd. Grattis du fina kvinna!♥

  Kram Lotta & Co

  SvaraRadera
 4. Stora gratulationer på din dag.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 5. Stort Grattis på den dag. Kram Åse

  SvaraRadera
 6. Oj oj oj GRATTIS! Vad härligt att bli så uppvaktad! ÄLSKAR födelsedagar och särskilt att själv bli uppvaktad hi hi... Mors Dag går inte av för hackor det heller ;-) Jag fyller också jämnt i år (fast nästa steg upp) och vår New York-resa är förstås en del av firandet, men jag vill också ha alla nära och kära omkring mig sen!
  Ha det gott på din stora dag nu!

  Kram från Eva

  SvaraRadera
 7. Stort Grattis på födelsedagen!
  Hoppas du får en fantastisk dag!
  Kram Jennica

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz