tisdag, januari 22, 2013

Vardag hos mig

 

Hon är helt galen, tänker ni! Fler tulpanbilder ... ja, men nu är de åtminstone nya:) Dottern kom hem lite tidigare än vanligt och jag hann låna kameran innan det blev helt mörkt igen. Ut med tulpanvasen i uterummet, några huttrande minuters fotosession och sen in i värmen igen.
 
Vem kan motstå en bunt för 39:-? Inte jag, i varje fall. Finns det något som påminner oss om en annalkande vår mer än ett fång tulpaner just nu? Utanför fönstret viner vinden och snön envisas med att komma lite då och då. Nej, jag ska inte deppa ihop. Det blir vitt och fint och hjälper till att lysa upp tillvaron. Bara det inte är så vansinnigt halt på vägarna som i morse! Men jag kan åtminstone glatt konstatera att vi klarade livhanken på en ekorre som kom utskuttande på vägen. Utan att få bakomvarande bil i bagaget! Och vi kom i tid till dotterns buss. Tur att vi kom iväg i tid, så att vi kunde ta det lugnt:)
 
Nu är vi inne i vardagslunken igen. Utom i mitt huvud;) Idéerna virvlar och får liksom inte fäste riktigt. Var ska jag börja? Var ska jag lägga ribban? Vad ska jag välja? Hur ska jag våga? Ja, ni förstår kanske varför orden inte riktigt kommer till mig i bloggskrivandet ... det går lite energi och mycket inspiration åt mitt lilla projekt;)
 
Dags för lite mat i magen ... ha en fin tisdagskväll!
 

 

3 kommentarer:

 1. Verkar vara många idéer på gång där! Härligt!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 2. Vad spännande dina funderingar låter Suz, kul med ny inspiration och tankar som snurrar, det brukar komma bra saker ur sådant.

  Många kramar och tack för fina ord

  Nettan

  SvaraRadera
 3. Men o vilka vackra tulpaner! Och ett väldigt vackert kort du har tagit :) Det snurrar i mitt huvud också. Som det oftast gör.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz