måndag, januari 14, 2013

Ny vecka

Bild tumblr.com
 
Jaha, så var det ny vecka igen! Var sjutton tog den här helgen vägen? Lite sjukstuga gjorde väl kanske att det kändes inte som om vi fick gjort någonting och söndagen försvinner i ett huj när man är bortbjuden på lunch. Mannen hade dock fortsatt sjukstuga och befann sig i soffan mest hela dagen, så dottern och jag fick hålla ställningarna. Vi kvinnor av segt virke;) Nej, peppar, peppar ... jag hoppas jag klarade mig undan med den lilla släng jag fick! Tack, söta ni, för krya-på-dig-hälsningarna ni skickade till mig! Det värmer så gott när någon bryr sig om en:)
 
Den här veckan kommer också att gå i flygande fläng. Jag känner det på mig. Jag ska ut på ett litet äventyr. Närmre bestämt mitt livs första Formexmässa. Kan bli lite spännande, men jag önskar att jag hade haft lite sällskap:) Nu tror jag ju inte att jag kommer att vara ensam där precis och jag är säkert dubbelt effektiv när jag själv bestämmer takten, men någon att ventilera alla intryck med hade inte varit fel. Jag har varit på andra inköpsmässor, för flera år sedan, så jag vet att intrycken hopar sig och till slut vet man varken ut eller in. Nästa gång kanske ... den här gången är jag mest ute för att spana in marknaden och hämta inspiration i mängder. Kanske knyta några kontakter, vem vet. Framtidsplanerna är ännu i sin linda och jag filar vidare. Ni kommer bli de första som får se hur det artar sig framöver. Håll ut!
 
Flyga är inte mitt favoritsätt att ta mig fram, men jag lovar andas djupt och lugnt och inte få panik. "Jag kan flyga, jag är inte rädd" är det inte orden Lasse Åberg får upprepa i Sällskapsresan? Men jag ska bespara mina medresenärer synen av mig sittande med utsträckta armar:) Och jag överlåter med varm hand själva flygandet till piloterna.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt, hålla kväll, tända ljus och laga te. Både på jobbet och här hemma har jag varit effektiv idag, fått undan en massa som legat på hög. Skönt!

 
Ha en superfin vecka!
 


8 kommentarer:

 1. Framtidspepp och kramar till dig <3

  SvaraRadera
 2. Jag vart tog helgen vägen? Sjukstuga här med. För mig blev det en dag till i sängen, känner mig inte kry men hoppas vara "back to normal" imorgon. Hoppas din man känner sig bättre!

  Formex - så roligt. Ta med kameran ;) Som gammal flygvärdinna vill jag lugna dig och säga att det är bland de säkrare transportmedlen, det går finfint!

  Ha en skön vecka!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Ja helgen försvann snabbt. Låter spännande med Formex och dina framtidsplaner.

  SvaraRadera
 4. Ja det var han som sa det och användbart till det mesta. Sträck ut dina armar och säg det där du sitter på planet, jag är säker på att det är en hel hög av människor som känner precis som dig. Ha de så kul på mässan! Blir spännande att höra vad det är för framtidsplaner du har :)

  Jag pratade lite framtidsplaner med min vän idag. Tack för din fina kommentar nyss! :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 5. Hej Suz!
  Härligt med ett måndagsinlägg från dig! Kanske snöar det lika ymnigt uppe hos dig som här nere hos mig? Fågelvägen är det inte så långt oss emellan! Tända ljus och tea här med. Mannen är på kör ikväll och jag har nyss nattat lilleman. Nu soffan!
  Skönt att du klarade dig undan med en liten släng bacillusker!

  Spännande med Formex Suz! Kul också att du smider lite planer för framtiden! Jag ska tänka på dig när du är där.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Åh vad spännande med Formexmässan, tycker ju otroligt mycket om inredning men tyvärr får jag ju inte möjlighet att åka i väg på sådant spännande. Lova att tipsa om du hittar något snyggt Suz! Lovar att tänka på dig när du ska flyga!

  Kramar
  Nettan

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Låter som en spännande vecka på gång. Jättesynd att jag inte bor kvar i Stockholm just nu då, för jag hade mer än gärna gått med dig på Formex. Jag var där i höstas och det var helt underbart. Jag hade behövt två dagar där för att smälta allt..

  Ha det toppen nu. Sorry att jag inte skriver så mycket, men jag använder mest paddan och den är inte rolig att kommentera på. Den bråkar med mig.. Ska bli så himla spännande att höra och få följa med dig på din resa och se vad dina planer leder till.

  Ta hand om dig! Kram

  SvaraRadera
 8. Flygresan kommer att gå bra Suz. Jag är ju lika rädd för att flyga som du och jag lär väl aldrig någonsin ha en normal puls då jag flyger, men samtidigt har jag de två senaste åren växt av att jag har vågat. Och det kommer du också göra vännen. Se till att ha något bra att läsa eller något att lyssna på som distraherar och lugnar.

  Och ha det fantastiskt roligt på mässan och låt dig inspireras i massor. :)

  Ta hand om dig.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz