torsdag, januari 03, 2013

Det här gillar jag!

Bild via Facebook & Holstee
 
 
Det här är jag och 2013! Hela listan bara skriker energi, allt ger energi, allt passar mig som handen i handsken (vilket osökt får mig att tänka på att jag måste skaffa ett par nya, snygga handskar ... verklig parantes i det här sammanhanget :) ).
 
Ja, jag vill sova mer, lyssna på mer musik (tänker sno dotterns Spotify emellanåt - det är ju vi som betalar!), dricka mer te (frågan är om jag kan dricka mer än vad jag redan gör?), fler böcker:) ni som känt mig ett tag vet att detta är en av mina svaga punkter (livsfarligt att släppa ut mig i februari!), solnedgångar, skapande, långa promenader, skratt, kramar, drömmar, road trips, ha roligt - göra roliga saker, mer kärlek ... vem kan säga nej till detta??? Nu tar vi hela världen i famn och gör allt detta tillsammans. Ser till att vi får in något varje dag, är närvarande i tanke och handling. Ödmjuka för vad livet har att erbjuda oss.
 
Nu är vi igång igen ... kramiz
 


6 kommentarer:

 1. Jag tror det är min lista också ;)

  UNDERBART! Mer av allt som man mår bra helt enkelt. Undvika dålig energi, försöka minska stressen, prioritera rätt, våga säga nej, tro på sig själv och framför allt tycka om den man är.

  Jag delar gärna listan med dig Suz!

  Kramiz!!!

  SvaraRadera
 2. Åh ja det verkar toppen! Tror jag hänger med på den listan :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Utmärkt lista , tycker jag!
  Ha en skön helg!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 4. Kom på mig att le stort när jag läste ditt inlägg!
  You go girl!!

  SvaraRadera
 5. Låter härligt Suz! Och jag kan bara nicka och le instämmande eftersom den där bilden har mycket av det som fanns bland mina nyårslöften inför året 2012 på bloggen. Mer av sådant som får en att må bra. Det är livet när det är som bäst det. :)

  Kram på dig du fina♥

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz