fredag, juli 25, 2014

Vilken sommar!

 
Vilken kväll det blev i tisdags! Underbart! En härlig kväll, med skönt gung på scenen av ett proffsigt och ödmjukt gäng som bjöd på sådan energi att jag sällan sett dess like - Timbuktu och Damn. Den fina publiken fann sig i att det var trångt, finns det hjärterum så finns det stjärterum ...
 
Jag sprang ju mest runt och upplevde allt genom kameralinsen, men jag kände pulsen och försökte snappa upp så mycket som möjligt. Jag önskar vi kunde köra en repris:) Så bra var det!

 
Jag hade fått lov att smyga upp på scenen, sådär lite diskret bakom, och fotografera lite. Hoppas jag lyckats få något som går att redigera hyfsat av dottern, när hon kommer hem från Emmaboda. Den här är väl lite halvhyfsad, om jag får säga det själv:)

 
Och bortsett från mikrofonen i förgrunden, som kanske kan redigeras bort, så är väl inte denna heller helt fy skam. Men jag tror där finns några godbitar till Sövdes hemsida, jag länkar när de väl hamnar där. Ifall någon skulle vara intresserad.

 
Läget i övrigt? Här tas så många cabbeturer det bara är möjligt, njuts av god mat, dopp i havet, träffar vänner och ikväll är det konsert igen. Men nu får vi slappna av och sitta i publiken, det är inte i amfiteatern den här gången. Bo Kaspers bjuds det på ikväll i Ystad, hoppas det blir bra. Vädret ser i varje fall ut att kunna bli helt ok:)
 
Längtar efter dottern, som nog också verkar längta efter att komma hem. Skoskav och dåligt med skugga i de småländska skogarna och så campingliv - jag kan nog tänka mig bekvämare liv.
 
Ha det fortsatt fint, njut av vår härliga sommar!


5 kommentarer:

 1. Men vilka fina bilder, vad duktig du är, tror nog att dottern kommer bli nöjd.
  Låter som om ni har härliga dagar och dessa varma dagar är ju som upplagt för härligheter.

  Fin helg till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Så coola bilder. Man riktigt ser vilket drag det är. Härligt! Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Vilka häftiga bilder Suz, så underbart att se dem. Skönt att läsa att ni har en härlig sommar och visst har vädret varit otroligt detta år.

  Kramar och fortsatt trevlig sommar vännen!

  Nettan

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul! Han är ju så bra! Såg honom och Damn förra sommaren på Sofiero, superbra! Och vilka fina bilder! Länka gärna sedan!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilka foton av Timbuktu Suz!!! Så kul att du var på Bo Kaspers, en av mina favoriter! Vi hade utlandsbesök så ingen konsert för min del. Men en massa mysig tid med goda vänner.
  Fortsätt njuta vår magiska sommar Suz!
  Kramar Anna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz