tisdag, juli 22, 2014

En tidig morgon ...

 
Klockan sju på morgonen är kanske inte tidigt i vanliga fall, men på semestern är det ganska arla. Idag ringde klockan 06.15 och picknicken var förberedd för en härlig morgonstund på bastubåten. Vi kunde absolut haft det sämre ...;) När båten gick ut från bryggan vid sjutiden värmde solen redan gott och det glittrade vackert i vattnet.
 
Bild lånad från www.sovde.se 
 
Idag har vi Timbuktu och Damn i amfiteatern och senaste veckan har biljetterna haft sådan strykande åtgång att platserna inne i amfiteatern är helt slut! Vi kommer att sälja till kanten ikväll, om någon fortfarande skulle vara sugen på en skön kväll på landet. Med, vad jag tror, blir ett härligt gung när solen sakta dalar bakom trädtopparna.
 
Dottern har ju smitit iväg till Emmaboda och festivalen där (gissa om mamman har lite oroliga nerver den här veckan!), så jag har fått i uppdrag att försöka få till några bilder och vara kvällens fotograf. Nu är ju inte jag någon stjärna på det här, men något ska väl fastna och inte bli alldeles för suddigt. Får vi hoppas. Vi jobbar ju ideellt i amfiteatern, så inte finns här någon tanke på att anlita betalda experter. Det får bli som det blir och jag hoppas på lite tur:) Wish me luck!
 
Men klart jag önskar dottern vår var hemma och förevigade den här kvällen också till hemsidan. Hon har dock sett/hört Timbuktu tre gånger live redan, så hon valde annat. Vi kan ju inte klona oss, även om det ibland hade varit en fördel:)
 
Nej, nu ska jag ta en liten paus på terrassen. Något svalt i glaset och kanske blir det något kapitel i boken jag håller på med för tillfället, Dan Browns "Inferno". Har tagit lite tid att läsa, nu när jag behövt vila ett suddigt öga ganska mycket. Men nu är det mycket bättre, kuren med penicillinsalvan är över och mycket av suddigheten försvann med den. De trycksänkande dropparna ställer till det lite, men det är bara på morgon och kväll så det är mycket enklare att leva med. Härligt!
 
Hoppas ni har det fint<3


5 kommentarer:

 1. Kära Suz,

  Vilken ljuvlig start på dagen! Sövdes fina bastubåt är ren och skär lycka och jag förstår att ni njuter. Jag hoppas också att ni fick en fantastisk kväll tillsammans med Timbuktu & Damn? Ett helt perfekt sommarväder och en fullsatt amfiteater... det kan ju inte bli bättre. Och att det blev finfina bilder är jag helt övertygad om. Du ser inte själv hur duktig du är på att fotografera Suz. Så jag vet att du är en alldeles utmärkt vikarie för dottern.

  Hoppas dottern har det trevligt på festivalen!

  Ta hand om dig vännen och jag blir så glad att läsa att du mår så mycket bättre nu. Skönt.

  Kram på dig♥

  SvaraRadera
 2. Solglitter….finns det något härligare? Jag gillar att vakna tidigt på sommaren :-)

  Ja, jag är jättesugen på en skön kväll på landet! You bet. Låter härligt med Timbuktu och Damn och gung när solen dalar bakom trädtopparna. Sommarkväll!

  Skönt att suddigheten är bättre Suz, det gör läsupplevelsen. Ibland tar det tid att komma in i vissa böcker och sedan när man gör det, vill man inte att den ska ta slut.

  Ta hand om dig! Må så gott

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Åh! Timbuktu, jag gillar honom. Han verkar så ödmjuk och jordnära.
  Hoppas att ni hade en riktigt härlig kväll!

  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 4. Timbaktu är en favorit hos mig. Bara älskar hans musik. Hoppas din dotter snart kommer hem igen. Så du kan andas ut. Vet din känsla. Man måste släppa dem fast man inte riktigt vill. Ha en fin dag Kram. Pernilla

  SvaraRadera
 5. Ibland är det smått fantastiskt att komma upp på morgonen, det är en ljuvlig tid.
  Inferno är en mycket bra bok, som väcker en del skrämmande frågor men som vanligt med Dan Brown så vänder man sida efter sida i ett rasande tempo.

  Fin kväll till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz