onsdag, juli 30, 2014

Semester ...

 
Kikar in och ger ett litet livstecken här på bloggen. Livet utanför rullar på i semestertempo, ibland intensivt och ibland bara precis ett litet steg i taget ... sådär lugnt och skönt som det ska vara när man är ledig.

 
Jag bjuder på lite bilder som fanns i mappen märkt "bloggbilder". Bilder som stått på vänt men liksom aldrig riktigt fått plats. De kommer väl till pass idag, när jag inte hunnit gå igenom minneskorten med bilder från första halvan av semestern.

 
De får komma senare, när det kanske varit fler regniga dagar. När tid funnits för timmar vid datorn. Det prioriteras inte just nu. När ledigheten är viktigast och jag följer dygnets rytm, är med familjen, grillar, vi roar oss med vänner, går på konserter, läser bra böcker, pysslar hemma, är på stranden ...

 
... kort sagt tar dagen som den kommer och hänger med på vad som bjuds. Lever livet i det tempo som känns rätt för stunden. Ibland i sakta mak på stranden med dopp i havet som nästan ger medelhavskänsla. 

 
Och emellanåt lite mer intensivt med grillkvällar, vänner och hotellvistelse. Så gott det är att styra själv och inte behöva finna sig i så mycket bestämda tider:)

 
Snart får det nog bli en repris på den härliga paellan vi gjorde för ett tag sedan. Njuta av livets goda! Det är viktigt att tänka på, ta vara på dagarna och varandra.
 

Och jag har inte försvunnit från bloggen för gott, bara tagit lite semester och låtit livet här och nu få bestämma vad som fått högsta prioritet. Jag kommer tillbaka och jag är så nyfiken på vad ni har för er också. Lite då och då ska jag försöka kika in hos er, jag har verkligen inte glömt bort er! Jag finns här och tänker på er också, önskar att vi kunde setts allihop på en och samma gång och haft en hejdundrande grillkväll tillsammans:)

Sköt om er, alla fina<34 kommentarer:

 1. "När tid funnits för timmar vid datorn. Det prioriteras inte just nu. När ledigheten är viktigast och jag följer dygnets rytm, är med familjen, grillar, vi roar oss med vänner, går på konserter, läser bra böcker, pysslar hemma, är på stranden …"

  Låter UNDERBART Suz…njut, koppla av att vara i nuet <3

  Hade varit jättefint att setts på grillfest ihop!!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Nä visst är det härligt med semester. Fina bilder du bjuder på. Ha det fint Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Så vackra bilder du bjuder på. Verkligen vackert.
  Men du så roligt med en pryl och varumarknad. Hoppas din dotter säljer bra och att ni kanske fynda lite också. Alltid svårt att veta vad det är som går bra på sådana ställen. Vissa saker kan försvinna som smör i solsken ena gången men inte sälja alls nästa. Så ge inte upp, tidningar brukar annars vara populärt liksom kokböcker.

  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. Fortsätt njut av dom lediga dagarna. Kram Anita

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz