måndag, augusti 10, 2015

Sagolik tur med vädret

 
Råbjerg mile, Skagen
 
Vi tog en roadtrip över broarna och åkte till Skagen. Vare sig jag eller mannen min hade varit där tidigare och tyckte att det kunde vara en trevlig tur. Jag har massor av bilder att välja bland innan jag kan visa er, men det är alldeles för fint väder för att sitta inne vid datorn. Vi sparar det tillsvidare och hoppas att sommaren tänker fortsätta minst en vecka till! Eller gärna längre ...
 
Ville bara kika in och säga att allt är okej. Vi tar vara på stunderna, vilar ut, kopplar av och tar dagarna lite som de kommer - precis det som jag gärna vill att semestern ska bjuda på. Åker till ställen vi aldrig varit på och till de välbekanta pärlorna vi gärna återvänder. Roadtrips och häng på egna terrassen varvas med god mat och långa fikapauser.
 
Det gäller att ta vara på tiden. Då och då blir vi påminda om att vi aldrig vet vad som väntar runt hörnet, goda stunder eller mindre goda. Det gäller att göra det bästa av det vi har för stunden. Njuta av ögonblick, om så det bara är att vara i nuet och se den blå himlen eller speglingar i vattnet.
 
Lev väl mina vänner<3


5 kommentarer:

 1. Kloka ord Suz! Ni verkar njuta av lediga dagar, finns inget bättre!
  Vi har just kommit hem från en tur till min syster med familj på Gotland. Jätte mysigt det med. Idag hemmahäng med grabbarna, skönt det med.
  Må så gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Klart att man ska ta vara på tiden med varandra. Den är så värdefull. Njut av dagarna. Mannen min hade någon teori om att det skulle bli en lång indiansommar. Kram Anita

  SvaraRadera
 3. Skagen är fantastiskt vackert, var där för 22 år sen, när vi förlovade oss, dags att ta en ny tur... Här njuter vi också av den sista ledigheten, äntligen kom sommaren och det där utelivet vi längtat efter. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Gärna fler bilder när vädret tillåter, men klokt att njuta i nuet!
  /Anna
  Http://www.annapannapuff.se

  SvaraRadera
 5. Vilket magiskt vackert foto vännen! Och vad härligt att ni for till Skagen. Jag hoppas att ni hade det ljuvligt. :) Skagen kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta då vi var där på klassresa i gymnasiet. Soliga tonårsdagar som jag alltid kommer att minnas. Pratade just med mannen härom dagen att det hade varit roligt att åka dit med honom. :)

  Jag hoppas att ni har det riktigt, riktigt gott och njuter av ljuvligt sköna augustidagar så som jag vet att bara ni kan. Här börjar solrosfältet förvandlas till gult och jag blir glad varje gång jag ser det. Tänk vad en blomma kan göra (eller i vårt fall, tusentals ;)).

  Ta hand om varandra och krama om din fina familj från oss.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz